+31 (0)6 1328 5298 | info(at)select4jobs.nl

Voor Bedrijven & Organisaties

Werving & Selectie
Neem contact opStuur een WhatsApp

Werven

Hieronder een selectie van geweldige bedrijven waarmee wij hebben samengewerkt. Werk ook met ons samen in de zoektocht naar TopTalent.

Werving & Selectie

Waarom

Wanneer je als organisatie op zoek bent naar een nieuwe medewerker en je met jouw eigen werving vindt je niet de geschikte kandidaten, dan kun je ons inschakelen. Wij verzorgen dan de werving en selectie van geschikte kandidaten voor jouw vacature. Je maakt dan gebruik van ons specialisme, want het bemiddelen van kandidaten naar een nieuwe job, is ons vak. Daarnaast maak je zo indirect gebruik van ons netwerk, dat wij inzetten om de juiste kandidaat te vinden.

Werkwijze

Wij werken op basis van no-cure, no pay of op basis van exclusiviteit. We bespreken de vacature, zodat we een goed beeld hebben van de nieuwe medewerker die je zoekt. Wij gaan deze vacature promoten in ons netwerk en actief sourcen en searchen naar kandidaten. Als de opdracht op basis van exclusiviteit plaatsvindt, dan is het meestal gebruikelijk dat wij dit doen met vermelding van jouw bedrijf/organisatie als opdrachtgever. Dan weet de men voor wie wij op zoek zijn en dit heeft ook een grotere aantrekkingskracht.

Alle afspraken leggen vooraf vast in een opdrachtbevestiging, zodat helder is wat we doen en wat de kosten zijn. Voor de werving maken wij gebruik van de verschillende technieken, ons netwerk, social media, professionele recruitment en sourcing software ne nog veel meer.

Als we een kandidaat gevonden hebben, doen wij de eerste screening en hebben een interview met deze kandidaat. Ook checken wij referenties en controleren diploma’s, certificaten, de werkervaring en maken wij een profiel van deze kandidaat. Als de kandidaat door deze selectie heen komt, stellen wij de kandidaat aan jou voor en volgt een gesprek met jou. Wanneer jij en de kandidaat nog steeds enthousiast zijn, kan er nog een gesprek plaatsvinden (meestal meer inhoudelijk en bespreken van de voorwaarden). Ook is het mogelijk om de kandidaat een assessment te laten afnemen voordat je hem of zij gaat aannemen. Zo krijg je een nog beter beeld bij wie je gaat aannemen.

Als beide partijen overtuigd zijn om met elkaar aan de slag te gaan, doe je de kandidaat een voorstel en biedt je een arbeidsovereenkomst aan. Zodra beide partijen akkoord zijn, wordt er getekend en is jouw vacature ingevuld.
Select4Jobs, verzorgt en begeleidt het gehele proces .

Tarieven

Voor een werving & selectie opdracht rekenen wij, bij aanname van de door ons geworven en geselecteerde kandidaat, een selectiefee. Dit is een percentage van het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Dit bedrag betaal je in 2 termijnen, 50% bij de start van het dienstverband en 50% direct na het einde van de proeftijd als het dienstverband wordt voortgezet. Mocht het dienstverband in de proeftijd worden beëindigd, dan zal er geen verdere facturatie plaatsvinden. Zo betaal je dus niet te veel.

Bij aanvang van een opdracht brengen wij een redelijke startvergoeding in rekening, omdat wij direct in de beginfase al kosten moeten maken, zoals promotiekosten, advertentiekosten, etc. In de huidige krappe arbeidsmarkt is dat meer dan anders en daarom vragen wij deze startvergoeding. Deze vergoeding wordt overigens verrekend met de te betalen selectiefee als een kandidaat wordt aangenomen. De startvergoeding komt niet voor restitutie in aanmerking.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bellen of mailen via het nummer of mailadres linksboven aan de pagina. Je kunt ook een bericht sturen met het contactformulier hieronder.

Direct aan de slag

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

12 + 8 =

Waarom voor ons kiezen?

Recruitment Specialist

Door de jarenlange ervaring aan bureau en aan corporate zijde hebben we veel kennis en ervaring opgedaan omtrent het vak recruitment. Wij kennen de in en outs, de markt en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Onze dienstverlening maakt ons niet uniek, maar onze werkwijze en benadering wel.

Transparant

Wij staan voor een open werkwijze en wij vertellen wat we doen. Zo stellen wij onze software open voor onze opdrachtgever, waardoor men letterlijk kan meekijken, er interactie mogelijk is en is er overzicht heeft over het gehele proces. Gewoon helder en eerlijk zijn, want dat maakt de samenwerking echt uniek, beter en sterker.

Betaalbaar

Heel stellig zeggen wij dit. Zoals voor elk bedrijf geldt, is winst maken noodzakelijk om te bestaan en te kunnen blijven investeren. Dit geldt ook voor ons, maar wij hanteren wel het “fair profit” principe. Onze prijs moet in vergelijking met de markt eerlijk zijn. Een duurzame relatie met onze opdrachtgevers is belangrijk.

Unieke werkwijze

Nu denk je als snel, dat iedereen dit zegt. Klopt, maar wij doen het ook. We gebruiken nieuwe technologieën om bijvoorbeeld slimmer te werken, maken gebruik van speciale marketing technieken, zoals hypertargetting, en passen vernieuwende wervingsmethodes toe. Dat alles met een persoonlijke benadering, dat hoog in ons vaandel staat, is onze sleutel tot succes. Zo helpen wij kandidaten naar een nieuwe stap in hun loopbaan en jouw bedrijf om te groeien.

Share This