+31 (0)6 1328 5298 | info(at)select4jobs.nl

Voor Bedrijven & Organisaties

Een Recruiter inhuren
Neem contact opStuur een WhatsApp

Interim

Hieronder een selectie van geweldige bedrijven waarmee wij hebben samengewerkt. Werk ook met ons samen in de zoektocht naar TopTalent.

Interim (Corporate) Recruitment

Waarom

De redenen dat je behoefte hebt aan extra ondersteuning bij recruitmentwerkzaamheden kunnen heel verschillend zijn. Misschien heb je bijvoorbeeld ondersteuning nodig omdat jouw bestaand HR/Recruitment team eenvoudig “handen” te kort komt of als recruitment niet echt georganiseerd is bij jouw organisatie, kan een Interim Recruiter jouw helpen om dit te organiseren. In veel gevallen is het inhuren van een (Corporate) Recruiter op interim basis een perfecte en een voordelige oplossing. Het maakt niet uit hoe groot jouw organisatie is, er is altijd een passende oplossing.

Wat

De werkzaamheden en taken kunnen heel divers zijn, het is maar net wat je nodig hebt. Een Interim Recruiter kan zich bezighouden met o.a. vacatures schrijven en publiceren, het sourcen en werven van nieuwe medewerkers, de werkenbij-site bijhouden, het hele proces van sollicitatie t/m de indiensttreding beheren, selecties maken, contacten met externe bureaus onderhouden, selectiegesprekken voeren, intern contacten onderhouden met belanghebbende, processen inrichten, adviseren omtrent Recruitment en nog heel veel meer.

De werkzaamheden kunnen bij jou op kantoor worden uitgevoerd, maar steeds vaker wordt er op remote of hybride basis gewerkt en is de recruiter aanwezig als het (echt) nodig is. Hierdoor kan de Recruiter veel efficiënter werken.

Wie

Afhankelijk van de vraag die jouw organisatie heeft, de beschikbaarheid van Recruiters en hun specialisaties, kijken we samen wat de best oplossing is. Tijmen Koelewijn, de eigenaar van Select4Jobs (foto rechts), voert zelf ook als Interim (Corporate) Recruiter opdrachten uit bij verschillende organisaties. Met zijn ruim 20 jaar ervaring in het vak en zijn energieke en gedreven werkwijze, is hij daarin succesvol en weet hij wat jij als opdrachtgever nodig hebt. Het zou dus maar zo kunnen zijn dat je direct met hem gaat samenwerken. Als hij niet beschikbaar is, zoeken we naar een ervaren en geschikte Interim Recruiter binnen ons netwerk. Select4Jobs regelt dan het administratieve proces omtrent de inhuur.

Software & Tools

Als je een Recruiter inhuurt, maakt hij/zij gebruik van de recruitment software en tools van jouw organisatie. Als die ontoereikend zijn, dan kunnen wij hierover adviseren, maar wij kunnen ook zelf zorgen voor de software en tools. Wij werken zelf met moderne software, systemen en tools en we houden de ontwikkelingen van de technologie bij. Dus heeft jouw organisatie geen recruitment software en tools, dan zetten we die gewoon kosteloos in.

Ook hebben we kennis van hoe de arbeidsmarkt er voor staat en hebben we de beschikking tot belangrijke cijfers en indicatoren over de arbeidsmarkt. Dit helpt om het werk goed te kunnen uitvoeren.

Tarieven

Het inhuren van een Interim (Corporate) Recruiter vindt plaats op basis van een uurtarief exclusief Btw en excl. reiskosten. Vooraf wordt een inhuurtermijn afgesproken en die kan in overleg worden verlengd.
De uurtarieven voor een ervaren Interim Recruiter variëren tussen € 60,00 – 100,00 exclusief Btw. Dit hangt sterk af van het type recruiter dat je zoekt en de specialisme en branches. Daarnaast is de vraag naar Interim Recruiters erg groot en dit draagt ook bij tot hogere uurtarieven.

Naast het uurtarief rekent een recruiter ook de reiskosten door. Meestal wordt een bedrag per kilometer afgesproken. In sommige situaties kan ook een uurtarief inclusief reiskosten (All-in-uurtarief) worden afgesproken.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bellen of mailen via het nummer of mailadres linksboven aan de pagina. Je kunt ook een bericht sturen met het contactformulier hieronder.

Direct aan de slag

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

14 + 2 =

Waarom voor ons kiezen?

Recruitment Specialist

Door de jarenlange ervaring aan bureau en aan corporate zijde hebben we veel kennis en ervaring opgedaan omtrent het vak recruitment. Wij kennen de in en outs, de markt en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Onze dienstverlening maakt ons niet uniek, maar onze werkwijze en benadering wel.

Transparant

Wij staan voor een open werkwijze en wij vertellen wat we doen. Zo stellen wij onze software open voor onze opdrachtgever, waardoor men letterlijk kan meekijken, er interactie mogelijk is en is er overzicht heeft over het gehele proces. Gewoon helder en eerlijk zijn, want dat maakt de samenwerking echt uniek, beter en sterker.

Betaalbaar

Heel stellig zeggen wij dit. Zoals voor elk bedrijf geldt, is winst maken noodzakelijk om te bestaan en te kunnen blijven investeren. Dit geldt ook voor ons, maar wij hanteren wel het “fair profit” principe. Onze prijs moet in vergelijking met de markt eerlijk zijn. Een duurzame relatie met onze opdrachtgevers is belangrijk.

Unieke werkwijze

Nu denk je als snel, dat iedereen dit zegt. Klopt, maar wij doen het ook. We gebruiken nieuwe technologieën om bijvoorbeeld slimmer te werken, maken gebruik van speciale marketing technieken, zoals hypertargetting, en passen vernieuwende wervingsmethodes toe. Dat alles met een persoonlijke benadering, dat hoog in ons vaandel staat, is onze sleutel tot succes. Zo helpen wij kandidaten naar een nieuwe stap in hun loopbaan en jouw bedrijf om te groeien.

Share This