+31 (0)6 1328 5298 | info(at)select4jobs.nl

Opdrachtgevers

Zoek Top Talent
Neem contact op

Diensten

Hieronder een selectie van geweldige bedrijven waarmee wij hebben samengewerkt. Werk ook met ons samen in de zoektocht naar TopTalent.

Onze Diensten

Interim (Corporate) Recruitment

Zoek je ondersteuning voor de werving van nieuw personeel voor jouw bedrijf, dan kun je bij Select4Jobs ook een recruiter inhuren, die dan onder jouw vlag werkt. Maar je kunt ook het recruiting proces geheel aan ons uit te besteden; wij noemen dit Recruitment Proces Outsourcing (RPO Recruitment) en wordt onder jouw bedrijfsnaam uitgevoerd. Speciaal voor het MKB als je geen capaciteit, tijd of plaats hebt om recruitment in eigen beheer te doen. Het is maar net wat de wensen zijn. Lees meer….

Werving & Selectie

Als je een nieuwe medewerker zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bespreken samen de vacature en profiel en op basis van jouw opdracht gaan we direct aan de slag. Het juiste Talent gevonden? In de bemiddelingsopdracht hebben we afgesproken of je de nieuwe medewerker direct in dienst wilt nemen of dat de kandidaat wordt ingehuurd voor een bepaalde periode. Eventuele overname na een bepaalde periode is uiteraard mogelijk bij Select4Jobs. Lees meer….

MyDrives Assessments

Je wilt een kandidaat aannemen op basis een mooi CV en prettige gesprekken. Maar is deze kandidaat de juiste keuze? Met een MyDrives assessment krijg jij inzicht in de drijfveren van deze kandidaat. Ook zie je dan waar een kandidaat sterk in is, wat aandachtspunten zijn en waar de kandidaat energie van krijgt. Hierdoor kun je nog beter bepalen of de kandidaat past in de functie en in het team. Hiermee voorkom je teleurstellingen achteraf. Meer weten, klik dan op: Lees meer….

Abonnementen

Het is ook mogelijk om bepaalde (recruitment) diensten op basis van een abonnement af te nemen. Denk bijvoorbeeld ondersteuning van recruitment, sourcing van kandidaten, recruitment advies, opstellen van vacatures, etc. Hierdoor hoef je dus geen extra (corporate) recruiter in te huren en heb je toch meer armslag in jouw recruitment op afstand werk ik namens jouw bedrijf i.s.m. met jouw team. Meer weten over welke abonnementen er zijn? Klik dan op: Lees meer…. (Binnenkort beschikbaar)

Direct aan de slag

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

3 + 14 =

Zo eenvoudig als 1, 2, 3, 4, 5

Het proces is eenvoudig, overzichtelijk  en door samen te werken is SUCCES binnen handbereik!

1

Opdracht

Je plaatst een opdracht om iemand te werven of in te huren.
2

Contact

De recruiter neemt contact op om e.e.a. door te nemen.
3

Zoeken

Wij gaan aan de slag om de juiste kandidaat te vinden.

4

Kennismaken

Je gaat in gesprek met geselecteerde kandidaten.
5

Aan de slag

De beste kandidaat neem je in dienst of huur je in als freelancer.

Proces

Waarom voor ons kiezen?

Recruitment Specialist

Door de jarenlange ervaring aan bureau en aan corporate zijde hebben we veel kennis en ervaring opgedaan omtrent het vak recruitment. Wij kennen de in en outs, de markt en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Onze dienstverlening maakt ons niet uniek, maar onze werkwijze en benadering wel.

Transparant

Wij staan voor een open werkwijze en wij vertellen wat we doen. Zo komt het zelfs voor dat we onze software openstellen voor onze opdrachtgever, waardoor men letterlijk kan meekijken. Gewoon helder en eerlijk zijn, want dat maakt de samenwerking echt uniek, beter en sterker.

Grote Talent Pool

Door onze unieke werkwijze weten wij, ondanks een (zeer) krappe arbeidsmarkt, met kandidaten in contact te komen en hun interesse te wekken. Waar anderen stoppen met zoeken, blijven wij continu op zoek naar interessante kandidaten. Dagelijks bouwen wij aan ons netwerk, waardoor onze Talent Pool blijft groeien.

Qua Patet Orbis

De lijfspreuk van het Nederlandse Korps Mariniers en betekent “Zo wijd de wereld strekt”, waar de oprichter van Select4Jobs na zijn opleiding zijn carrière is begonnen. En vandaag de dag geldt deze lijfspreuk ook voor ons. Doordat we prima remote kunnen werken, is de wereld ons speelveld geworden.

20+ Jaren Ervaring

Die ruime ervaring geeft ons een sterke basis, maar we gaan niet achteroverleunen. De ontwikkelingen gaan snel, soms zeer snel en daarom blijven we leren en nieuwe ervaring opdoen, elke dag weer. Daarnaast blijven we ons ontwikkelen en omarmen wij vernieuwingen. Dat helpt ons en jou echt verder.

Betaalbaar

Heel stellig zeggen wij dit. Zoals voor elk bedrijf geldt, is winst maken noodzakelijk om te bestaan en te kunnen blijven investeren. Dit geldt ook voor ons, maar wij hanteren wel het “fair profit” principe. Onze prijs moet in vergelijking met de markt eerlijk zijn. Een duurzame relatie met onze opdrachtgevers is belangrijk.

Unieke werkwijze

Nu denk je als snel, dat iedereen dit zegt. Klopt, maar wij doen het ook. We gebruiken nieuwe technologieën om bijvoorbeeld slimmer te werken, maken gebruik van speciale marketing technieken, zoals hypertargetting, en passen vernieuwende wervingsmethodes toe. Dat alles met een persoonlijke benadering, dat hoog in ons vaandel staat, is onze sleutel tot succes. Zo helpen wij kandidaten naar een nieuwe stap in hun loopbaan en jouw bedrijf om te groeien.

Certificeringen

Select4Jobs werkt voor haar backoffice activiteiten, zoals urenregistratie en facturatie samen met een gecertificeerde service-providers. Tijmen Koelewijn is zelf in het bezit van het VCU-VIL diploma.

Tijmen Koelewijn heeft zich gecommitteerd aan de waarden, normen en spelregels zoals die zijn opgesteld in de Recruitercode (http://www.recruitercode.nl/) en staat in het register geregistreerd. De Recruiter Code is een samenhangend geheel van praktische richtlijnen en ethische principes, regels en opvattingen waaraan een geregistreerd recruiter zich houdt. Hier kun je de leaflet downloaden: Leaflet Recruiter code.

Share This