+31 (0)6 1328 5298 | info(at)select4jobs.nl
Select4Jobs
Over

Select4Jobs creëert kansen voor kandidaten en bedrijven

Select4jobs, opgericht in 2016 door van Tijmen Koelewijn, is gespecialiseerd in recruitment. Sinds de start maakte Select4Jobs verschillende ontwikkeling door en dat leidde tot wat het nu is en actief op het gebied Interim Recruitment, Werving & Selectie en ZZP Bemiddeling. Op het verbinden ligt dan ook de focus. Uiteindelijk gaat het er om dat een kandidaat passend werk zoekt en een werkgever een nieuwe medewerker vindt. Werkgevers en kandidaten met elkaar verbinden, dat is waar het uiteindelijk om draait. Select4Jobs is klein in omvang, maar weet desondanks aanzienlijke resultaten te boeken. Daarom is veel geautomatiseerd en worden diensten die niet tot de core-activiteiten behoren uitbesteed aan deskundige partners. Zo werkt Select4Jobs samen met verschillende serviceproviders, innovatieve software en tools en wordt waar nodig opgeschaald door samen te werken met partijen. Daarnaast staat efficiënt en gestructureerd werken hoog in het vaandel. Hierdoor is Select4Jobs in staat om veel werk te verzetten en succesvol te zijn.
Hieronder een selectie van geweldige bedrijven waarmee wij hebben samengewerkt. Werk ook met ons samen in de zoektocht naar TopTalent.

Select4Jobs heeft ruim 20 jaar ervaring in het verbinden van mensen

20

Hallo!

Tijmen Koelewijn

Tijmen Koelewijn

Recruitment Specialist / Owner

Tel. +31 (0)6 1328 5298
Even mijzelf voorstellen. Ik ben recruitment specialist en eigenaar van Select4Jobs. Ik opereer vanuit Zeewolde en werk landelijk en soms internationaal. Ik heb veel ervaring binnen de recruitment-branche, zowel aan corporate- als aan bureau-zijde. Zeg maar gerust dat recruitment door mijn aderen stroomt. Vol energie, positiviteit, een sterke drive en met een brede kennis werk ik dagelijks aan het samenbrengen van kandidaten, werkgevers of opdrachtgevers. Ik ben iemand die in mogelijkheden en kansen denkt en ik wil een zo optimaal mogelijk resultaat behalen; dat zit nu eenmaal in mijn DNA. Als alle betrokkenen een smile op hun gezicht hebben, dan ben ik pas tevreden. En als je blijft bouwen aan relaties, dan bouw je aan de business en succes voor de langere termijn. Ik ben iemand die het “spel” kent en graag zijn kennis en kunde inzet om met elkaar succes te bereiken. Kernwoorden als ondernemend, gedreven, energierijk, flexibel, eerlijk, open en betrouwbaar, typeren mij.
Wil je meer weten over Select4Jobs, Tijmen Koelewijn of wat de de mogelijkheden zijn? Klik dan op de knop hieronder.
Share This