+31 (0)6 1328 5298 | info(at)select4jobs.nl
Select4Jobs
Over

Select4Jobs creëert kansen voor kandidaten en bedrijven

Select4jobs, opgericht in 2016 door Tijmen Koelewijn, is gespecialiseerd in interim recruitment, werving & selectie en afnemen van assessments en Team Excellence trajecten. Sinds de start maakte Select4Jobs verschillende ontwikkeling door en dat leidde tot wat het nu is. Mensen met elkaar verbinden, samenwerken en succes creëren, dat is waar het uiteindelijk om draait. Select4Jobs is klein in omvang, maar weet desondanks aanzienlijke resultaten te boeken. Daarom is veel geautomatiseerd en worden diensten die niet tot de core-activiteiten behoren uitbesteed aan deskundige partners. Zo werkt Select4Jobs samen met verschillende serviceproviders, innovatieve software en tools en wordt waar nodig opgeschaald door samen te werken met partijen. Daarnaast staat efficiëntie en doelgericht werken hoog in het vaandel. Hierdoor is Select4Jobs in staat om veel werk te verzetten en succesvol te zijn.
Hieronder een selectie van geweldige bedrijven waarmee wij hebben samengewerkt. Werk ook met ons samen in de zoektocht naar TopTalent.

Select4Jobs heeft ruim 20 jaar ervaring in het verbinden van mensen

20

Hallo!

Tijmen Koelewijn

Tijmen Koelewijn

Recruitment Specialist / Owner

Tel. +31 (0)6 1328 5298

Even mijzelf voorstellen. Ik ben recruitment specialist, certified MyDrives consultant en eigenaar van Select4Jobs. Ik opereer vanuit Zeewolde en werk landelijk en soms internationaal. Ik heb veel ervaring binnen de recruitment-branche, zowel aan corporate- als aan bureau-zijde. Zeg maar gerust dat recruitment door mijn aderen stroomt. Dagelijks werk ik vol energie, positiviteit, een sterke drive aan projecten en opdrachten. Ik ben iemand die in mogelijkheden en kansen denkt en ik wil een zo optimaal mogelijk resultaat behalen; dat zit nu eenmaal in mijn DNA. Ik vindt het geweldig als ik iets kan bijdragen, waardoor de ander of anderen succesvol kunnen zijn. Kernwoorden als ondernemend, gedreven, energierijk, flexibel, eerlijk, open en betrouwbaar, typeren mij.

Wat zegt het MyDrives profiel over Tijmen?

Talenten van Tijmen

Tijmen Koelewijn heeft een persoonlijkheid die sterk gekenmerkt wordt door de kleuren rood, oranje en geel. De daadkrachtige rode drijfveer uit zich in duidelijkheid, besluitvaardigheid en een sterk doorzettingsvermogen. Dit wordt versterkt door de oranje drijfveer, die een ondernemende, ambitieuze en doelgerichte houding weerspiegelt. De gele drijfveer, die extra waarde krijgt door het hoge energie-percentage, toont Tijmen’s talent voor probleemoplossing, creativiteit en een sterke toekomstvisie. Deze combinatie maakt Tijmen tot een actiegerichte persoonlijkheid die snel kan schakelen, initiatief neemt en met innovatieve oplossingen komt. De blauwe drijfveer, hoewel minder prominent, draagt bij aan de efficiëntie en nauwkeurigheid in zijn werk.

Omgevingen die niet passen bij Tijmen

Tijmen Koelewijn heeft een duidelijke weerstand tegen traditionele, behoudende omgevingen, waar de paarse drijfveer overheerst. Deze weerstand uit zich in een ongemak bij het vasthouden aan oude patronen en tradities. Daarnaast heeft Tijmen moeite met autoritaire machtsculturen, waar de rode drijfveer dominant is. Deze omgevingen, waar besluiten op macht worden genomen, passen niet bij zijn persoonlijke stijl. Ook zweverige omgevingen, waar de turkooise drijfveer sterk aanwezig is, zijn niet zijn voorkeur. Hierin wordt te veel gefilosofeerd over abstracte onderwerpen. Tot slot, overlegculturen, waar de groene drijfveer domineert, zijn niet zijn favoriete plek. Urenlange vergaderingen en altijd maar consensus zoeken, passen niet bij zijn manier van werken.

Hoe kun je Tijmen het beste in zijn kracht zetten?

Om Tijmen optimaal te laten functioneren, is het belangrijk om de daadkrachtige rode, competitieve oranje en creatieve gele drijfveren te stimuleren. Geef Tijmen de ruimte om snel en doelgericht te werken, waarbij resultaten en prestaties worden gewaardeerd. De rode drijfveer komt tot uiting in een omgeving waarin snel beslissingen worden genomen en duidelijkheid heerst. De oranje drijfveer wordt gevoed door uitdagingen en competitie. Tijmen komt het beste tot zijn recht in een omgeving waar zijn kwaliteiten worden erkend en beloond. De gele drijfveer kan worden gestimuleerd door Tijmen de vrijheid te geven om complexe vraagstukken onafhankelijk te doorgronden en creatieve oplossingen te bedenken. De blauwe drijfveer, hoewel minder sterk aanwezig, kan worden ondersteund door enige structuur en regelmaat te bieden.

Effectieve communicatie met Tijmen

Tijmen Koelewijn is een persoon met een sterke voorkeur voor de kleuren rood, oranje en geel. Dit betekent dat een directe, resultaatgerichte benadering, gecombineerd met een focus op kansen en mogelijkheden, het beste werkt. Het is belangrijk om snel te reageren, duidelijk je mening te geven en te praten in termen van kansen en mogelijkheden. Daarnaast waardeert Tijmen het als er ruimte is voor creativiteit en innovatie. Stel vragen, denk mee en geef hem de vrijheid om met ideeën te komen.

Om negatieve communicatie met Tijmen te vermijden, is het belangrijk om rekening te houden met zijn weerstand tegen de kleuren paars, rood, turkoois en groen. Vermijd verwijzingen naar het verleden of een te behoudende houding, dit kan wantrouwen opwekken. Wees ook voorzichtig met een te autoritaire of directieve houding, dit kan als dwingerig worden ervaren. Vermijd tevens te zweverige of onbegrijpelijke communicatie, dit kan als onbegrijpelijk worden ervaren. Ten slotte, vermijd een te mensgerichte communicatie, dit kan als bemoeizuchtig of roddelend worden ervaren.

In de communicatie met Tijmen is het dus belangrijk om een balans te vinden tussen het daadkrachtige rood, het kansgerichte oranje en het creatieve geel, terwijl je de valkuilen van het behoudende paars, het autoritaire rood, het zweverige turkoois en het bemoeizuchtige groen vermijdt.

Wat voor soort leider is Tijmen?

Tijmen Koelewijn is een leider die zich kenmerkt door een combinatie van daadkrachtig rood, ondernemend oranje en creatief geel. De rode drijfveer zorgt ervoor dat Tijmen als kartrekker optreedt, snel beslissingen neemt en duidelijke instructies geeft aan het team. De oranje drijfveer maakt Tijmen een ondernemende leider die actief op zoek gaat naar mogelijkheden en het team uitdaagt om te groeien. De gele drijfveer voegt hier een laag van creativiteit en innovatie aan toe. Tijmen geeft anderen de ruimte en vrijheid, stimuleert innovatie en bevordert een cultuur van continue verbetering. Deze combinatie van drijfveren maakt Tijmen een effectieve leider die zowel resultaatgericht als innovatief is en in staat is om snel en daadkrachtig te handelen.

Hoe kun je Tijmen het beste feedback geven?

Bij het geven van feedback aan Tijmen is het belangrijk om rekening te houden met zijn sterke rode, oranje en gele drijfveren. Het daadkrachtige rood in Tijmen vraagt om directe, heldere feedback. Wees concreet en kom snel tot de kern. Het competitieve oranje in Tijmen waardeert feedback die gericht is op het behalen van resultaten. Maak duidelijk wat de voordelen zijn van de feedback en hoe deze bijdragen aan succes. Het creatieve geel in Tijmen heeft behoefte aan een grondige uitleg van de feedback. Leg goed uit waarom en hoe je tot de feedback bent gekomen. Vermijd details die niet relevant zijn voor het grotere geheel. Tijmen waardeert feedback die hem helpt om zijn doelen te bereiken en zijn creativiteit te stimuleren.

Heb je vragen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Klik dan op één van de knoppen hieronder.

Wij werven!

Jobs
Share This