+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

Voor Werknemers

Op deze pagina lees je meer over wat wij doen en interessante informatie
Ben je ZZP-er? Klik dan hier!

Werving

Wij werven kandidaten uit onze eigen database, vacatures op onze eigen website, diverse vacaturebanken, social media, etc. Daarnaast kunnen we ook gebruik van print media (kranten, tijdschriften). Een andere belangrijk methode is het werven via ons netwerk.

U

Selectie

Wij selecteren kandidaten aan de hand van de verkregen informatie en  functie-eisen. We kijken naar ervaring, talenten, eigenschappen en wensen van de kandidaat. Passen ze wel bij elkaar? Een assessment kan ook onderdeel zijn van het gehele selectietraject.

Interview

Onderdeel van onze werkwijze is dat wij met iedere geselecteerde kandidaat een persoonlijk gesprek voeren, voordat hij/zij aan onze opdrachtgever wordt voorgesteld. Zo leren wij hen beter kennen en bespreken we de mogelijkheden en de vacature(s).

Z

Screening

Voordat wij een kandidaat aan een opdrachtgever voorstellen, checken wij het CV, diploma’s & certificaten en de opgegeven referenties. Zo controleren wij of de informatie van een kandidaat klopt en voldoet aan gestelde eisen.

Een goed CV

Wat is nu eigenlijk een goed CV? Nou, daar lopen de meningen over uiteen. We kunnen ze allemaal de revue laten passeren, maar dan zijn we nog wel even bezig en smaken verschillen. Er zijn wel een aantal vuistregels te benoemen.

 • Een CV is niet meer dan 2 A-4tjes (niet dubbelzijdig bedrukt natuurlijk).
 • Het CV is overzichtelijk.
 • Het CV bevat de volgende componenten: personalia, opleidingen en relevante cursussen, jouw profiel, werkervaring en welke interesses & hobby’s heb je. Heb je bestuurservaring, zet het er in. Vermeld tenminste maand/jaar, bijvoorbeeld: 04/2012 – 04/2013.
 • Het is beknopt en uitgebreid waar nodig. Dit betekent dat jouw CV per sollicitatie/vacature er iets anders uit kan zien.
 • Heeft een goede pasfoto (geen feestfoto).
 • Bevat waarheden en geen halve waarheden of onzin. Maak het niet mooier dan het is, want men komt er toch achter. Wees eerlijk.
 • Personaliseren kan, maar hou het in lijn met waar op welke functie je solliciteert en bij / welk bedrijf. Verdiep je in het bedrijf, dus bezoek hun website of vraag na of iemand het bedrijf kent.
 • Let op: jouw CV en sociale profiel (bijv. LinkedIn) komen grotendeels overeen. Anders krijg je vragen.
 • Jouw CV past bij jouw bij wie jij bent.
 • Bevat correcte taal. Let goed op taalgebruik, grammatica, spelling en juistheid; gebruik een spellingscontrole en laat anderen jouw CV eens kritisch lezen en beoordelen. Een ander kijkt er toch net even anders naar dan jijzelf.
 • Een CV is actueel zijn.
 • Een goed CV nodigt uit. Dat is wat je wil: zorgt dat je in positieve zin opvalt bij de selectie.

Met deze vuistregels kom je een heel eind en dan maakt het niet uit of je een klassiek CV hebt, of een LinkedIn CV of bijvoorbeeld een Pinterest CV. Je kan prima met de tijd meegaan, maar vraag je wel af of dat de juiste vorm is. Wees zelfverzekerd, ook in jouw CV. Zomaar een CV sturen, zonder goed voorwerk, is mogelijk. Als jij je vooraf verdiept, maak je wel meer kans.

TIP: Kijk eens op Google wat er zoal mogelijk is. Klik hier.

Bekijk onze vacatures

Misschien zit er voor jouw ook een nieuwe uitdaging bij. Zit er geen geschikte vacature voor je bij, schrijf je dan in. Als we dan een geschikte baan voor je hebben, nemen wij contact met je op.

Arbeidsvoorwaarden

Als je door ons wordt bemiddeld, dan krijg je te maken met de arbeidsvoorwaarden die voor jou gaan gelden. In het geval je via een Werving & Selectie traject wordt bemiddeld, kom je direct in dienst bij onze opdrachtgever. Dit betekent dat dan de arbeidsvoorwaarden van onze opdrachtgever (het bedrijf) voor jou van toepassing zijn. Deze worden normaliter aan jou verstrekt en besproken voordat je in dienst komt. Vraag er anders naar. Ook kan men je verwijzen naar een CAO die voor jou gaat gelden. Dit kan per bedrijf verschillen en is afhankelijk in welke bedrijfstak men zit of men kan een eigen bedrijfsspecifieke CAO hebben (komt voor bij wat grotere bedrijven die niet onder een bedrijfstak-cao vallen).

Indien je via ons wordt bemiddeld op uitzend-, detacherings- of payrollbasis, dan kom je bij onze Backoffice provider in dienst. Deze is aangesloten bij de NBBU en daarom is de NBBU CAO voor uitzendkrachten op jou van toepassing. Indien dit het geval is en je wilt de NBBU CAO voor Uitzendkrachten downloaden, klik dan op de knop hiernaast.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust Contact met ons op.

Aarzel niet

Stuur ons gerust een bericht en je ontvangt een reactie van ons, zo spoedig als mogelijk is.

Pin It on Pinterest

Share This