+31 (0)6 1328 5298 | info(at)select4jobs.nl

Kandidaten

Een nieuwe Job vinden
Ga naar alle VacaturesContact met Recruiter
Samen

Snel contact? Stuur een WhatsApp bericht.

Wat wij doen voor jou

Je bent niet alleen

Vanaf ons eerste contact begeleiden wij jou tijdens alle stappen die je zet in het sollicitatieproces op weg naar een nieuwe baan.

Wat wij voor jou doen

Verbinden met de Juiste Baan

Dat is in de kern ons werk en elke keer als een bemiddeling succesvol is, hebben wij een lach op ons gezicht. Wij helpen je graag!

Bekijk de vacatures

Voor de ZZP-er & Freelancer

Wij helpen je met het vinden van een nieuwe (interim) opdracht of project met goede voorwaarden en een snelle betaling van facturen.

Service voor ZZP-er

Advies & Tips speciaal voor Jou

Wij geven jou advies over solliciteren, jouw CV en loopbaan en wij geven je tips en informatie die jouw kansen helpen vergroten.

Neem contact met ons op

Bij elke stap in het proces zijn wij er bij

Vanaf het eerste contact nemen wij jou mee in alle stappen van het sollicitatieproces. Door samen te werken is SUCCES binnen handbereik!
1

Sollicitatie

Je reageert online op één van onze openstaande vacatures of je belt ons.
2

Contact

De recruiter neemt telefonisch contact met je op i.v.m. jouw sollicitatie.
3

Interview

Tijdens een persoonlijk gesprek leren we jou kennen en wat jouw wensen zijn.
4

Kennismaken

Je gaat kennismaken met onze opdrachtgever tijdens 1 of meer gesprekken.
5

Start

Als je akkoord bent met het voorstel, teken je het contract en start je met de nieuwe baan.
Banen

ZZP Service

Wat wij doen voor de ZZP-er & Freelancer

Voor zzp-ers en freelancers bieden wij opdrachten aan en als je de opdracht krijgt, zal de contract- en urenadministratie via Select4Jobs verlopen. Heb je zelf een opdracht, ook dan kun je de administratie via ons laten lopen. Als wij jouw administratie verzorgen, dan ben je verzekerd dat we de juiste modelovereenkomsten gebruiken, zodat jouw zelfstandigheid is gewaarborgd, worden jouw uren digitaal verwerkt en geaccordeerd en worden jouw facturen snel aan je uitbetaald.

Of wij opdrachten hebben, vindt je in onze vacature & opdrachten portal. Met onze dienstverlening ontzorgen wij jou en de opdrachtgever. Jij kunt je helemaal toeleggen op de uitvoeren van de opdracht. Meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

|

"Select4Jobs gaf mij advies over welke baan het best paste en vond de perfecte baan voor mij een enkele weken tijd! Ik werd erg goed geholpen en begeleid."

Tim (Logistiek Medewerker)

"Voor ik het wist had ik al een gesprek met mijn nieuwe werkgever! Top geregeld en goede tips ontvangen."”

Ilonka (Sales Assistant)

"Ik had al veel gesolliciteerd en geen succes! Tot ik met Select4Jobs in contact kwam. Nu heb ik eindelijk weer een leuke baan!”

Alexander (Engineer)

"Ik was niet actief op zoek, maar toen ik werd benaderd via LinkedIn, was ik wel geïnteresseerd! En raad eens? Door Select4Jobs kon ik een volgende stap maken bij een fantastische organisatie in de IT."

Glen (Developer)
Succes

Nieuws

NIEUW – Performance Based RPO Recruitment van Select4Jobs

NIEUW – Performance Based RPO Recruitment van Select4Jobs

  Select4Jobs heeft RPO Recruitment in een nieuw jasje gestoken en biedt vanaf nu Performance Based RPO Recruitment aan. Hiermee kun je als werkgever de gehele werving van personeel voor jouw vacatures uitbesteden aan Select4Jobs en biedt het je heel veel...

Vacatures invullen binnen 8 weken?

Vacatures invullen binnen 8 weken?

  Wie kent het niet? U heeft als bedrijf één of meerdere vacatures, maar het lukt maar niet om ze ingevuld te krijgen. U zoekt zelf en u heeft de vacatures uitstaan bij uitzend-, detachering- en werving & selectiebureaus, maar nog steeds staan de vacatures...

Nieuwe website Select4Jobs

Nieuwe website Select4Jobs

  Het hing al een tijdje in de lucht. In de praktijk zagen we al een verschuiving in onze dienstverlening en werd "het verbinden van mensen" steeds meer waar het om draaide. Met de komst van de Wet Arbeidsmarkt in Balans en de nieuwe mogelijkheden in onze...

Share This