+31 (0)6 1328 5298 | info(at)select4jobs.nl

ZZP-ers & Freelancer

Aan de slag op zelfstandige basis
Onze DienstverleningOpdrachten voor jou

Interim

Het is ons doel om kandidaten en organisaties met elkaar te verbinden voor de best passende functies, gebaseerd op hun interesses, ervaring en gedrag. Eerst meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Klik dan op de knop hieronder.

Diensten voor ZZP-er & Freelancer

Opdrachtbemiddeling

Als ZZP-er wil je graag continuïteit in jouw opdrachten. Nu kan het zijn dat je zelf een nieuwe opdracht vindt, maar regelmatig zien we in de praktijk dat dit lastig kan zijn. Select4Jobs heeft een groot netwerk en krijgt geregeld opdrachten voor de inzet van ZZP-ers. En hebben we geen passende opdracht voor jou, dan gaan we op zoek naar een mooie opdracht. Wij werken dan als opdrachtmakelaar en als zowel jij als de opdrachtgever met elkaar aan de slag willen, dan faciliteren wij het proces.

Administratie

Als je als ZZP-er wordt ingehuurd door een opdrachtgever, verzorgen wij het administratieve proces en de urenregistratie via onze backoffice. Wij verzorgen alle benodigde documenten voor beide partijen, waaronder een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst en het ondertekenen hiervan. Belangrijk om te vermelden is dat jij als ZZP-er de overeenkomst aangaat met de opdrachtgever. Wij zijn geen partij, maar regelen het voor jou.

Facturatie

Als je eenmaal gestart ben met jouw zzp-opdracht, wordt ook de facturatie voor jou verzorgd. Op basis van de door de opdrachtgever goedgekeurde urenregistratie wordt basis van factoring de gewerkte uren en kosten aan de opdrachtgever gefactureerd. Een groot voordeel is dat je daardoor niet lang op je geld hoeft te wachten, want wij betalen je veel sneller uit dan een opdrachtgever zou doen. Je hoeft dus zelf niet te facturen en wij verzorgen de incasso van de factuur.

Betalingen

Omdat wij jouw facturatie op basis van factoring overnemen, kunnen wij jou de factuur voorfinancieren. Veel opdrachtgevers kennen een betaaltermijn van tenminste 30 dagen, maar ZZP-ers willen graag snel betaald krijgen. Wij bieden je de mogelijkheid om 100% van het factuurbedrag met 1 of 2 weken aan jou uit te betalen. Wij checken bedrijven op kredietwaardigheid en kunnen het ook nog verzekeren. Dat is wel zo veilig. Jij krijgt van ons een creditfactuur voor jouw boekhouding.

Communicatie

Wij zijn jouw opdrachtmakelaar. Dit betekent dat wij ook de contacten met alle betrokken partijen onderhouden. Je hebt dus één aanspreekpunt, die jouw belangen behartigd. Is er een probleem of moet er iets geregeld worden, dan gaan wij direct voor je aan de slag. Loopt een opdracht af, dan gaan we aan het werk om een volgende opdracht voor je te vinden. Eenvoudig, transparant, helder en korte lijnen. Zo kun jij je concentreren op een goede uitvoering van de opdracht.

Als zzp’er weet je ongetwijfeld dat het goed is om je te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Het enige probleem? Een AOV is vaak duur en daarom laten veel ondernemers die verzekering achterwege.

SharePeople is hét betaalbare alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. Door gebruik te maken van slimme technologieën delen deelnemers het risico op arbeidsongeschiktheid onderling. Wordt een deelnemer ziek, dan ontvangt die elke maand donaties van andere deelnemers. Dat gebeurt rechtstreeks via een betaalverzoek.

Per maand betaal je slechts €10 deelnamekosten en doe je maximaal 1 donatie aan een zieke deelnemer. Verder betaal je eenmalige inschrijfkosten: via Select4Jobs ontvang je hier nu €25 korting op.

Meer informatie? Lees dan hier meer.

Bij elke stap van het proces zijn wij er bij

Vanaf het eerste contact nemen wij jou mee in alle stappen van het sollicitatieproces. Door samen te werken is SUCCES binnen handbereik!
1

Sollicitatie

Je reageert online op één van onze openstaande opdrachten of je belt ons.
2

Contact

De recruiter neemt telefonisch contact met je op i.v.m. jouw sollicitatie.
3

Interview

Tijdens een persoonlijk gesprek leren we jou kennen en wat jouw wensen zijn.
4

Kennismaken

Je gaat kennismaken met onze opdrachtgever tijdens 1 of meer gesprekken.
5

Start

Als je met het voorstel akkoord bent, teken je het contract en start je met de nieuwe opdracht.
Proces

Bekijk de actuele Opdrachten

Share This