+31 (0)6 1328 5298 | info(at)select4jobs.nl

ZZP-ers & Freelancers

Aan de slag als ZZP-er
Onze ZZP DienstenOpdrachten voor ZZP-ers
ZZP

ZZP Diensten

Opdrachtbemiddeling

Als ZZP-er wil je graag continuïteit in jouw opdrachten. Nu kan het zijn dat je zelf een nieuwe opdracht vindt, maar regelmatig zien we in de praktijk dat dit lastig kan zijn. Select4Jobs heeft een groot netwerk en krijgt geregeld opdrachten voor de inzet van ZZP-ers. En hebben we geen passende opdracht voor jou, dan gaan we op zoek naar een mooie opdracht. Wij werken dan als opdrachtmakelaar en als zowel jij als de opdrachtgever met elkaar aan de slag willen, dan faciliteren wij het proces.

Administratie

Als je als ZZP-er wordt ingehuurd door een opdrachtgever, verzorgen wij het administratieve proces en de urenregistratie via onze Backoffice-serviceprovider. Wij verzorgen alle benodigde documenten voor beide partijen, waaronder een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst, en het ondertekenen hiervan. Belangrijk om te vermelden is dat jij als ZZP-er de overeenkomst aangaat met de opdrachtgever. Wij zijn geen partij, maar handelen uit jou naam.

Facturatie

Als je eenmaal gestart ben met jouw zzp-opdracht, wordt ook de facturatie voor jou verzorgd. Op basis van de door de opdrachtgever goedgekeurde urenregistratie, factureren wij op basis van factoring de gewerkte uren en kosten aan de opdrachtgever. Een groot voordeel is dat je daardoor niet lang op je geld hoeft te wachten, want wij betalen je veel sneller uit dan een opdrachtgever zou doen. Je hoeft dus zelf niet te facturen en wij verzorgen de incasso van de factuur.

Betalingen

Omdat wij jouw facturatie op basis van factoring overnemen, kunnen wij jou de factuur voorfinancieren. Veel opdrachtgevers kennen een betaaltermijn van tenminste 30 dagen, maar ZZP-ers willen graag snel betaald krijgen. Wij bieden je de mogelijkheid om 100% van het factuurbedrag met 1 of 2 weken aan jou uit te betalen. Wij checken bedrijven op kredietwaardigheid en kunnen het ook nog verzekeren. Dat is wel zo veilig. Jij krijgt van ons een creditfactuur voor jouw boekhouding.

Communicatie

Wij zijn jouw opdrachtmakelaar. Dit betekent dat wij ook de contacten met alle betrokken partijen onderhouden. Je hebt dus één aanspreekpunt, die jouw belangen behartigd. Is er een probleem of moet er iets geregeld worden, dan gaan wij direct voor je aan de slag. Loopt een opdracht af, dan gaan we aan het werk om een volgende opdracht voor je te vinden. Eenvoudig, transparant, helder en korte lijnen. Zo kun jij je concentreren op een goede uitvoering van de opdracht.

In 5 simpele stappen

Wij houden van eenvoud en dus is het proces voor de zzp-er en de opdrachtgever dat ook. Hieronder leggen dat uit in een paar stappen van het eerste contact tot de daadwerkelijke start van een opdracht.
1

Inschrijving

Je reageert op een opdracht of je schrijft jezelf in en je stuurt ons een resumé en overige gegevens.
2

Kennismaking

We leren elkaar kennen en wisselen informatie uit. Dit kan via de telefoon, video-meeting of een persoonlijk gesprek.
3

Opdracht

Bespreking van de opdracht, tarieven en voorwaarden. Eventueel vooraf kennismaken met de opdrachtgever.
4

Overeenkomst

Als jij en de opdrachtgever akkoord zijn, regelen wij de overeenkomsten en het gehele administratieve proces.
5

Start

Je start met jouw opdracht, wij doen de facturatie voor jou en zorgen voor een snelle uitbetaling van jouw uren.

1.2.3.4.5

Direct aan de slag

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

De Voordelen

Top Dienstverlening

Wij werken met een gecertificeerde backoffice-serviceprovider, zorgen voor een goede administratie en een snelle uitbetaling aan jou.

Transparantie

Wij houden van een transparante en eerlijke werkwijze. Afspraken worden vastgelegd en wij zijn open over prijzen en kosten.

Ontzorging

Wij nemen veel werk en administratieve rompslomp uit jouw handen, waardoor jij je volledig kan richten op jouw werkzaamheden.

Landelijk & lokaal actief

Waar jij gevestigd bent, maakt voor ons niet uit. Veel kunnen wij gewoon op afstand regelen en anders komen wij naar je toe.

Ervaren specialisten

Met meer dan 20 jaar ervaring in de bemiddeling zijn we in staat om je goed en eerlijk te kunnen adviseren en ondersteunen.

Persoonlijk contact

Dat is voor ons de basis, zodat wij je leren kennen en weten wat echt belangrijk is voor jou. Daar maken we dus tijd voor.

{

“Ik zocht een nieuwe opdracht als ZZP Installatiemonteur en Select4Jobs benaderde mij precies op het goede moment. Alles is TOP geregeld en ik heb een opdracht voor langere tijd!”

Kees P. – Amersfoort

“Ik zocht als Interim Recruiter een nieuwe opdracht. Via Select4Jobs kon ik snel aan de slag als RPO Recruiter bij een fantastisch leuk bedrijf. Alle is goed geregeld en ze betalen mijn uren nog snel uit ook!

Alexander T. – Amsterdam

“Als zelfstandig Kok werk ik via Select4Jobs op ZZP-basis bij een erg leuk restaurant op de Veluwe. Select4Jobs regelde alles keurig voor mij en ik kan mij volledig richten op mijn werk."

James E. – Kampen
Review
Share This