+31 (0)6 1328 5298 | info(at)select4jobs.nl

Voor Bedrijven & Organisaties

ZZP & Freelance Bemiddeling
Neem contact opStuur een WhatsApp

ZZP

Hieronder een selectie van geweldige bedrijven waarmee wij hebben samengewerkt. Werk ook met ons samen in de zoektocht naar TopTalent.

ZZP & Freelance Bemiddeling

Waarom

Als je een (tijdelijk) project of opdracht hebt en je wilt die laten uitvoeren door een professional en vast of tijdelijk personeel niet voor handen is, dan bieden wij hiervoor een perfecte oplossing. Select4Jobs bemiddelt zzp-ers & freelancers voor jouw project of opdracht. Je bent er dan van verzekerd dat het inhuurproces correct wordt uitgevoerd en voldoet aan algemene en wettelijke regels en eisen, zoals de wet DBA. Wij verzorgen de gehele administratie, facturatie en zorgen voor een snelle uitbetaling van de zzp-er.

Een ander voordeel is, dat je jouw team kunt versterken met ervaren zelfstandige professionals, die zeer gemotiveerd zijn. Ook zijn ze in de regel erg flexibel en je betaald alleen de gewerkte uren. Regel vandaag nog een zzp-er of freelancer voor jouw project via Select4Jobs.

Hoe

Zodra je ons een opdracht geeft, gaan wij binnen en buiten ons netwerk op zoek naar een geschikte zzp-er voor jouw opdracht. Wij doen de sourcing, werving en selectie. Als we een geschikte kandidaat voor je hebben gevonden, zorgen wij dat je een profiel ontvangt over de kandidaat met alle noodzakelijke informatie. Als jij ook geïnteresseerd bent, kan een kennismaking met jouw organisatie plaatsvinden. Als beide partijen na de kennismaking met elkaar aan de slag willen, gaan wij alles regelen. Denk hierbij aan de overeenkomsten en afspraken vastleggen.

Als alle documenten in orde zijn, de handtekeningen zijn geplaats en de startdatum is vastgesteld, staat niets de samenwerking meer in de weg. Select4Jobs beheert vanaf nu het administratieve process, zoals urenregistratie, facturatie en betaling van de zzp-er & freelancer. Zo kun jij en de zzp-er zich volledig op het werk concentreren. En als er dan vragen zijn of je wilt advies, dan zijn wij standby.

Tarieven

Het inhuren van een van een zzp-er en freelancer vindt plaats op urenbasis. Er wordt dan ook een uurtarief afgesproken. als er additionele kosten zijn, zoals reiskosten, reisuren, etc., dan worden hier vooraf ook afspraken over gemaakt. In het uurtarief dat wij aan jou als klant factureren, zit het uurtarief van de zzp-er verwerkt en daar bovenop een redelijke vergoeding voor onze bemiddeling, beheer- en administratieve kosten. Wekelijks worden de gewerkte uren geregistreerd, goedgekeurd door beide partijen om daarna verwerkt en gefactureerd te worden. Omdat wij de factoring verzorgen namens de zzp-er, krijgt de zzp-er snel uitbetaald (ongeveer na een week urenverwerking). Het gehele administratieve proces vindt grotendeels digitaal plaats.

De uurtarieven van een zzp-er of freelancer worden door verschillende factoren bepaald. De krapte op de arbeidsmarkt werkt daar zeker in door, maar ook de vakkundigheid van de professional. Wij hebben daar zeker een rol in, maar we waken er voor om blindelings mee te gaan in het tegen elkaar opbieden. Uiteindelijk bepaal jij of je de tarieven acceptabel vindt. Over het algemeen is een zzp-er / freelancer wel bereid om een iets lager uurtarief te accepteren als de opdracht voor een langere periode is.

Opmerking: Select4Jobs maakt gebruikt van een backoffice-service-provider, die namens haar de administratie, urenregistratie en -verwerking, facturatie aan de inlener en uitbetaling aan de zzp-er regelt. Hierdoor zijn wij verzekerd een een professionele werkwijze en kunnen wij ons richten op de rol als bemiddelaar.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bellen of mailen via het nummer of mailadres linksboven aan de pagina. Je kunt ook een bericht sturen met het contactformulier hieronder.

Direct aan de slag

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

10 + 8 =

Waarom voor ons kiezen?

Recruitment Specialist

Door de jarenlange ervaring aan bureau en aan corporate zijde hebben we veel kennis en ervaring opgedaan omtrent het vak recruitment. Wij kennen de in en outs, de markt en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Onze dienstverlening maakt ons niet uniek, maar onze werkwijze en benadering wel.

Transparant

Wij staan voor een open werkwijze en wij vertellen wat we doen. Zo stellen wij onze software open voor onze opdrachtgever, waardoor men letterlijk kan meekijken, er interactie mogelijk is en is er overzicht heeft over het gehele proces. Gewoon helder en eerlijk zijn, want dat maakt de samenwerking echt uniek, beter en sterker.

Betaalbaar

Heel stellig zeggen wij dit. Zoals voor elk bedrijf geldt, is winst maken noodzakelijk om te bestaan en te kunnen blijven investeren. Dit geldt ook voor ons, maar wij hanteren wel het “fair profit” principe. Onze prijs moet in vergelijking met de markt eerlijk zijn. Een duurzame relatie met onze opdrachtgevers is belangrijk.

Unieke werkwijze

Nu denk je als snel, dat iedereen dit zegt. Klopt, maar wij doen het ook. We gebruiken nieuwe technologieën om bijvoorbeeld slimmer te werken, maken gebruik van speciale marketing technieken, zoals hypertargetting, en passen vernieuwende wervingsmethodes toe. Dat alles met een persoonlijke benadering, dat hoog in ons vaandel staat, is onze sleutel tot succes. Zo helpen wij kandidaten naar een nieuwe stap in hun loopbaan en jouw bedrijf om te groeien.

Share This