+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

Voor ZZP-ers & Freelancers

Op deze pagina lees je meer over wat wij doen en interessante informatie
Ben je Werknemer? Klik dan hier!

Bemiddeling

Wij bemiddelen ZZP-ers voor uiteenlopende opdrachten ongeacht in welke branche men actief is. Wij gaan niet alleen op zoek naar opdrachten en ZZP-ers, maar wij regelen ook de contracten, facturatie, snelle betalingen en nog veel meer.

Backoffice

Wij handelen namens de ZZP-er het gehele administratieve en financiële traject af. Zo kun jij je concentreren op het project, worden de juiste overeenkomsten gebruikt en zorgen we er voor dat jouw facturen snel worden betaald.

Interview

Onderdeel van onze werkwijze is dat wij met iedere geselecteerde ZZP-er een persoonlijk gesprek voeren, voordat je aan onze opdrachtgever wordt voorgesteld. Zo leren jou beter kennen en bespreken we de mogelijkheden en de opdrachten.

Z

Screening

Voordat wij een ZZP-er aan een opdrachtgever voorstellen, checken wij het CV, diploma’s & certificaten, referenties, KvK-inschrijvingen en nog meer. Wij vinden het belangrijk dat het ondernemerschap van de ZZP-er gewaarborgd is.

Hoe werkt onze ZZP-dienstverlening?

Wij gaan voor jou op zoek naar een passende opdracht of je hebt ingeschreven op een openstaande opdracht bij Select4Jobs. De stappen zien er dan als volgt uit:

 • Er vindt een eerste selectie plaats op basis van jouw CV/Resume.
 • Als er een match is, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met ons. Tijdens het gesprek leren we elkaar kennen, vertellen wij je hoe het werkt en bespreken de opdracht, bespreken jouw CV, controleren jouw diploma’s en benaderen jouw referenties. Ook bespreken we de financiële kant van het verhaal, waaronder jouw tarief en onze kostenopslag. Jouw uurtarief, vermeerderd met de kostenopslag is het uurtarief dat bij de opdrachtgever wordt aangeboden. Ook checken wij of je ook daadwerkelijk ZZP-er / ondernemer bent, ingeschreven bent bij de Kamer van Koophandel, of je een BTW-nummer hebt en of je beschikt over een geldige Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en indien nodig een Beroepsaansprakelijksverzekering.
 • Is er na het gesprek nog steeds een match, dan maken wij een profiel van jou en bespreken dit met onze opdrachtgever.
 • Als de opdrachtgever geïnteresseerd is, volgt een kennismaking met de opdrachtgever. Tijdens dit gesprek maak je kennis, wordt de opdracht besproken en kun je vragen stellen.
 • Als de opdrachtgever voor jou kiest, dan gaan we het administratief in orde maken. Je gaat akkoord dat wij namens jou de administratie voeren en vervolgens stellen we de modelovereenkomst op tussen jou en de opdrachtgever. Wij zullen de facturatie namens jou uitvoeren.
 • Je gaat op de afgesproken datum starten met het uitvoeren van de opdracht conform de gemaakte afspraken. Jouw uren registreer je digitaal en de opdrachtgever accordeert ze digitaal. Als dit allemaal juist is, gaan wij namens jouw factureren. De opdrachtgever betaald de factuur aan onze backoffice en wij houden de kosten in. Jouw verdienste worden via een creditfactuur aan jou overgemaakt. Jouw uren worden na ongeveer 14 dagen volledig aan je betaald.

Dit is slechts een grove beschrijving van het proces, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. De daadwerkelijk afspraken worden in het proces met elkaar vastgelegd en overeengekomen.

De voordelen voor jou als ZZP-er:

 • Het factuurbedrag wordt verzekerd en dus zijn jouw inkomsten verzekerd;
 • Er wordt op wekelijkse basis uren verwerkt en gefactureerd;
 • Na ongeveer 14 dagen worden ze aan jou 100% uitbetaald;
 • Je hebt minder administratie; wij voeren voor de opdracht jouw projectadministratie;
 • We werken met digitale urenregistratie en ondertekening van overeenkomsten;
 • Je voert opdrachten uit aan de hand van modelovereenkomsten die voldoen aan de eisen van de Belastingdienst;
 • Jij kunt je volledig concentreren op het uitvoeren van de opdracht;
 • Je maakt indirect gebruik van ons netwerk van opdrachtgevers;
 • 1 jaar gratis lidmaatschap van ZZP Nederland als er minimaal 160 uren zijn gefactureerd.

Je hebt zelf al een opdracht gevonden?

Dan kun wij nog steeds bovengenoemde diensten voor je uitvoeren! Wij zijn jouw backoffice en onze dienstverlening kost jou eigenlijk niets, maar wordt door de opdrachtgever betaald. Voor een opdrachtgever is het namelijk van groot belang dat de administratie en facturatie van de ZZP-er klopt, de juiste modelovereenkomsten worden gebruikt en dat jij gemotiveerd blijft. Je kunt er dus zelfs voor kiezen om al je opdrachten via onze backoffice administratief te laten verzorgen.

Meer weten? Neem dan contact met op met één van onze partners bij jou in de buurt of met ons hoofdkantoor.

 

Bekijk onze opdrachten

Misschien zit er voor jouw ook een opdracht bij. Zit er geen geschikte opdracht voor je bij, schrijf je dan in. Als we dan een geschikte opdracht voor je hebben, nemen wij contact met je op.

Gebruik maken van onze dienstenpartners?

Wij werken samen met verschillende bedrijven en organisaties en daar kun jij als ZZP-er ook gebruik van maken.  Binnenkort meer hierover.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust Contact met ons op.

Aarzel niet

Stuur ons gerust een bericht en je ontvangt een reactie van ons, zo spoedig als mogelijk is.

Pin It on Pinterest

Share This