+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

 

Select4Jobs Westfriesland

Welkom op onze pagina.

Tel: 088 -25 21 024

Melvin Kaaijk

Melvin Kaaijk

Formule Partner

Onze diensten

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrollen
  • Werving & Selectie

Contact informatie

 

Bedrijfsgegevens: Select4Jobs Westfriesland

KvK-nummer: 71517359

Postadres: Waarschap 46, 1689 WZ Zwaag

Telefoon: +31 (0)88 2521024

Email: westfriesland(at)select4jobs.nl

Vacatures van Select4Jobs Westfriesland

View our job listings

Mijn Verhaal

Ik kwam in 2008 voor het eerst in aanraking met het ‘uitzendwereldje’ tijdens mijn duale studie. Sindsdien ben ik niet meer weg te slaan. In 2010 ging ik na mijn studie gelijk aan de slag bij mijn eerste werkgever, een uitzendorganisatie. Tussen 2010 en 2017 ben ik werkzaam geweest in diverse commerciële rollen, heb ik leiding gegeven en heb ik bemiddeld in flexibel personeel binnen verschillende branches. Daarnaast heb ik enorm veel ervaring opgedaan in het opbouwen en beheren van zeer grote flexpools bij grote projecten. Maar mijn grote liefde blijft toch wel de bouw en techniek. Ik vind het geweldig om te bemiddelen in een technische omgeving.
 
In 2016 kreeg ik al de kriebels om voor mezelf te beginnen, maar iets hield me toen nog tegen. En bij twijfel, (nog) niet doen. Begin 2018 was dat gevoel compleet veranderd en voelde ik dat ik er klaar voor was. Na 7,5 jaar loondienst en kandidaten bemiddeld te hebben via een aantal werkgevers, leuke ervaringen meegemaakt te hebben, was het mijn tijd om zelfstandig te gaan ondernemen, mijn eigen routes uit te stippelen!
 
Ik heb uiteindelijk gekozen voor ‘Select4Jobs’. Select4Jobs heeft alles wat ik zoek. De samenhorigheid onder elkaar, ‘het succes’ delen, elkaar ondersteunen, maar ook de complete goed doordachte dienstverlening, die staat als een huis. Alles is doorzichtig en werkt zoals het moet werken. Een bewezen formule dus. Handelend onder de naam ‘Select4Jobs Westfriesland’ doe ik wat ik altijd al heb willen doen: het opzetten van langdurige samenwerkingen en samen groeien. Maar dan op mijn manier!
 
Melvin Kaaijk

Contact met mij

Contactformulier

 

Verificatie

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Reactie

Wanneer je mij een bericht stuurt, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Als het dringend is, dan kun je beter bellen dan mailen. Bij vakanties e.d. zal een collega contact met je opnemen. Alvast bedankt.

Aanbevelingen

Pin It on Pinterest

Share This