+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

Voor Werkgevers

 

Op deze pagina leest u meer over onze diensten, maar u kunt ook direct om meer informatie vragen. Klik op de knop hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Uitzenden & Detacheren

Vanaf Augustus 2017 biedt Select4Jobs, naast werving en selectie, ook uitzend- en detacheringsdiensten aan. Hiermee bieden wij u maximale flexibiliteit. Of het nu voor een korte periode of voor de langere termijn is, het kan allemaal. Wij bieden onze diensten aan tegen scherpe tarieven en hanteren de NBBU CAO. Het is mogelijk om na een periode de medewerker zonder extra kosten zelf in dienst te nemen. Meer weten? Klik op de knop hieronder.

Payrollen

Wilt u liever zelf kandidaten werven, maar wel gebruik maken van de flexibiliteit en de loonadministratie uitbesteden? Dan is het payrollen van uw medewerkers ideaal voor u. De tarieven zijn lager dan bij uitzenden of detacheren, want u doet zelf de werving en selectie. Voor de administratie en verloning vragen wij slechts een kleine vergoeding. Zo weet u precies wat uw kosten zijn. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met ons.

Werving & Selectie

U bent op zoek naar een nieuwe medewerker, maar u wilt deze direct zelf in dienst nemen? Maak dan gebruik van onze dienst Werving & Selectie. In tegenstelling tot de andere personeelsdiensten spreken wij met u een aantrekkelijke bemiddelingsfee af en komt de medewerker direct bij op loonlijst van uw bedrijf. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak en samen met u kijken we dan naar wat voor u het beste is.

Diensten en Prijzen

Alle genoemde prijzen en (uur)tarieven op de website zijn excl. 21% BTW. Bemiddelingsfees bij werving en selectie zijn per bemiddelde kandidaat (Fee/pk). Geldig vanaf 01-08-2017.

Onze Klanten

Wat onze Klanten zeggen

Wordt aan gewerkt.

“Wordt aan gewerkt.”

“Wordt aan gewerkt.”

“Wordt aan gewerkt.”

Aarzel niet

Meer weten, een vraag of vrijblijvend een afspraak maken? Stuur ons even een bericht en wij nemen dan contact met u op.

Pin It on Pinterest

Share This