+31 (0)6 1328 5298 | info(at)select4jobs.nl

Werkgevers

Zoek Top Talent
Opdracht plaatsen
Werf

Onze Diensten

Talenten Zoeken

Als je een nieuwe medewerker zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bespreken samen de vacature en profiel en op basis van jouw opdracht gaan we direct aan de slag. Het juiste Talent gevonden? In de bemiddelingsopdracht hebben we afgesproken of je de nieuwe medewerker direct in dienst wilt nemen of dat de kandidaat wordt ingehuurd voor een bepaalde periode. Eventuele overname na een bepaalde periode is uiteraard mogelijk bij Select4Jobs.

ZZP-er & Freelancer

Als je een (tijdelijk) project of opdracht hebt en je wilt die laten uitvoeren door een zzp-er of freelancer of omdat vast of tijdelijk personeel niet voor handen is, dan bieden wij hiervoor een perfecte oplossing. Door de zzp-er via ons in te huren, ben je verzekerd dat het inhuurproces correct wordt uitgevoerd en voldoet aan algemene en wettelijke regels en eisen, zoals de wet DBA. Wij verzorgen de gehele administratie, facturatie en zorgen voor een snelle uitbetaling van de zzp-er.

Interim & RPO Recruitment

Zoek je ondersteuning voor de werving van nieuw personeel voor jouw bedrijf, dan kun je bij Select4Jobs ook een recruiter inhuren, die dan onder jouw vlag werkt. Maar je kunt ook het recruiting proces geheel aan ons uit te besteden; wij noemen dit Recruitment Proces Outsourcing (RPO Recruitment) en wordt onder jouw bedrijfsnaam uitgevoerd. Speciaal voor het MKB als je geen capaciteit, tijd of plaats hebt om recruitment in eigen beheer te doen. Het is maar net wat de wensen zijn.

Vacature binnen 8 weken ingevuld

Juist bij de latent werkzoekende ligt het verborgen kapitaal. Met onze ultieme wervingsoplossing, die de basis vind in online marketing en AI (Artificial Intelligence) gecombineerd met assessments en gedragsmodellen, weten wij jouw doelgroep vlijmscherp te bereiken. Oftewel Hypertargeting. Eénmaal de juiste kandidaten te pakken? Dan verleiden wij ze om juist voor jouw bedrijf te kiezen. Zo werven wij voor 83% van de vacatures de juiste kandidaat binnen 8 weken.

Direct aan de slag

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Zo simpel als 1, 2, 3

Wij houden van eenvoud en dus een nieuwe medewerker of collega voor je vinden moet dat ook zijn. Hieronder leggen dat uit in een paar stappen.
1

Aanvraag

Je doet een aanvraag en we bepalen samen de beste strategie. We gaan aan de slag om een nieuwe medewerker te vinden.
2

Interview

Je gaat kennismaken met enkele geschikte en gemotiveerde kandidaten, die graag bij jouw bedrijf willen werken.
3

Kies de Beste

Na de kennismaking met de kandidaten, maak je een keuze voor de beste kandidaat. Deze komt direct bij je in dienst of huur je in.
1.2.3.

Waarom ons kiezen

Snel wervingsproces

Een snel wervingsproces is essentieel, want kandidaten hebben vaak meerdere opties en voor je het weet, vis je achter het net.

Scherpe tarieven

Wij begrijpen dat je de wervingskosten wil beheersen en daarom bieden wij scherpe tarieven voor onze dienstenverlening.

Ervaren specialisten

Met meer dan 20 jaar ervaring in recruitment zijn we in staat om je daadwerkelijk goed te kunnen adviseren en ondersteunen.

Landelijk & lokaal actief

Waar een je bent gevestigd, maakt voor ons niet uit. Veel kunnen we op afstand regelen en anders komen wij naar je toe.

Dienstverlening op maat

Organisaties en kandidaten zijn niet allemaal hetzelfde en daarom passen wij onze dienstverlening zoveel mogelijk aan op jouw wensen.

Persoonlijk contact

Dat is voor ons de basis, zodat wij je leren kennen en weten wat echt belangrijk is voor jou. Daar maken we dus tijd voor.

{

“Select4Jobs heeft ons fantastisch geholpen met het vinden van nieuwe Field Service Engineers, waar door wij ons serviceteam konden uitbreiden en versterken.”

Security Systems

“Wij zochten een nieuwe kok voor ons restaurant en Select4Jobs wist deze vacature binnen slechts enkele weken in te vullen.”

Restaurant
Review
Share This