+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

Voor Werkgevers

 

Op deze pagina leest u meer over onze diensten, maar u kunt ook direct om meer informatie vragen. Klik op de knop hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Uitzenden & Detacheren

Ons dienstenpakket bestaat o.a. uit uitzenden, detacheren en payrollen. Binnenkort hopen wij ZZP-bemiddeling te kunnen faciliteren. Hiermee bieden wij u maximale flexibiliteit en bent u in staat om uw flexibele schil optimaal vorm te geven. Wij bieden onze diensten aan tegen concurrerende tarieven en hanteren de NBBU CAO. Het is mogelijk om na een periode de medewerker zonder extra kosten zelf in dienst te nemen. Meer weten? Klik op de knop hieronder.

ZZP-bemiddeling

U zoekt flexibiliteit en ondersteuning voor het uitvoeren van werkzaamheden of projecten? Dan is ZZP-bemiddeling een prima alternatief voor Uitzenden/Detacheren. Een ZZP-er is een specialist en ondernemer met de nodige kennis en ervaring, die u goed kunt gebruiken. Wij voeren namens de ZZP-er de administratie en facturatie uit en stellen de juiste modelovereenkomsten tussen u en de ZZP-er op.  Maak vrijblijvend een afspraak met ons voor meer informatie.

Werving & Selectie

U bent op zoek naar een nieuwe medewerker, maar u wilt deze direct zelf in dienst nemen? Maak dan gebruik van onze dienst Werving & Selectie. In tegenstelling tot de andere personeelsdiensten spreken wij met u een aantrekkelijke bemiddelingsfee af en komt de medewerker direct bij uw bedrijf in dienst. Tevens kunnen wij voor online assessments uitvoeren. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Payrollen

Wilt u liever zelf kandidaten werven, maar wel gebruik maken van de flexibiliteit en de verloning en personeelsadministratie uitbesteden? Dan is het payrollen van uw medewerkers ideaal voor u. De tarieven zijn lager dan bij uitzenden of detacheren, want u doet zelf de werving en selectie. Voor de administratie en verloning vragen wij slechts een kleine vergoeding. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak met ons en samen bespreken we dan de mogelijkheden.

Goed om te weten

 

Select4Jobs is een unieke organisatie. Onder het Merk Select4Jobs ® bouwen we aan een steeds groter wordend netwerk van zelfstandige partners, die personeelsdiensten aanbieden in hun regio. Het grote voordeel is dat u te maken heeft met een zelfstandig ondernemer, die vanuit de netwerk formule en ons hoofdkantoor ondersteund worden. Wij staan voor samenwerking tussen de partners onderling, want daarmee vergroten wij onze performance naar u als opdrachtgever.

Select4Jobs maakt voor de diensten uitzenden, detacheren en payrolling gebruik van een backoffice service provider. Wij staan voor kwaliteit en zorgvuldigheid, zeker als het om deze diensten gaat. Daarom hebben wij er voor gekozen om hiervoor meteen specialist samen te werken. Onze backoffice service provider is lid van de NBBU en NEN 4400-1 gecertificeerd. Wij hanteren dan ook de NBBU-cao. Zo is alles goed geregeld, maar blijven onze formulepartners uw aanspreekpunt.

Wij blijven voortdurend investeren en innoveren om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden. De ontwikkelingen in deze tijd gaan snel en wij willen zorgen dat wij u de beste dienstverlening kunnen bieden. Uiteindelijk gaat u daar als klant van Select4Jobs van mee profiteren.

Onze organisatie kent korte lijnen, een open structuur en ondernemerschap is ook echt aanwezig. Wij doen ons werk met veel plezier en maken net even die extra stap. Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel geschreven, want wij zijn er van overtuigd dat het beste resultaat oplevert.

We kunnen er nog veel meer over vertellen, maar dan wordt de tekst veel te lang en dat gaat u toch niet lezen. Wilt u meer weten, bel of mail ons dan voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking.

Onze Werkwijze

Vacature / Opdracht

Aan de hand van een goede profilering van de functie en werkzaamheden, stellen we een aansprekende vacature of zzp-opdracht op. Dan bepalen we via welke kanalen wij deze uitzetten. Afhankelijk van de strategie gaan we uiteraard ook zelf op zoek naar geschikte kandidaten. In overleg kan gekozen worden een specifieke aanpak. We maken gebruik van onze database, netwerk, social media, partners en we plaatsen vacatures en zzp-opdrachten op onze eigen website.

Kandidaat

Uit sollicitaties, inschrijvingen en eigen search selecteren we kandidaten. Met de geselecteerde kandidaten gaan we in gesprek en worden diploma’s, certificaten en referenties gecheckt. Geschikte kandidaten worden voorgesteld en in overleg wordt bepaald welke kandidaten een gesprek met de opdrachtgever krijgen. Uiteindelijk zal de opdrachtgever kiezen voor een kandidaat. Als partijen akkoord zijn, wordt een overeenkomst aangegaan.

Werkgever

Na gedegen kennismaking en inventarisatie bepalen we met de werkgever / opdrachtgever de strategie en welke dienst daar het beste bij past. Gedurende het werving- en selectietraject is er geregeld contact omtrent de stand van zaken, de voortgang en de resultaten. Als het nodig is, zullen we het proces bijsturen. Is een kandidaat eenmaal aan het werk bij de werkgever, dan volgen we hoe de kandidaat/nieuwe medewerker zich ontwikkelt en sturen we bij waar dat nodig is.

Vacatures plaatsen en direct sollicitaties ontvangen?

 

Spot4Jobs biedt een vacaturesite aan voor werkgevers. Zo kunnen kandidaten rechtstreeks solliciteren bij een bedrijf. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen vacatures van intermediairs en personeelsbemiddelaars te plaatsen. De enige uitzondering hierop is vacatures van Select4Jobs, want Spot4Jobs is onderdeel van Select4Jobs. Met Spot4Jobs biedt Select4Jobs een nog breder dienstenpakket aan werkgevers en kandidaten.

“We breken met het traditionele prijsmodel: betalen per vacature, vacaturepakket of credits.”

Wij bieden een kwartaal of jaar abonnement en in die periode geldt geen limiet op het aantal vacatures dat wordt geplaatst en inclusief CV-database toegang. Ook zijn diverse extra mogelijkheden gratis toegevoegd om op te vallen. Spot4Jobs biedt nog wel de mogelijkheid van het plaatsen van een enkele vacature, maar dat is om ook kleine bedrijven met weinig vacatures de mogelijkheid te bieden. Vanuit hun dashboard heeft de werkgever volledig overzicht.

Kandidaten kunnen gratis een profiel aanmaken en een uniform profiel opbouwen, zodat je herkenbaar bent voor een toekomstig werkgever. We hebben bewust gekozen voor een generieke profiel layout, dat maakt het zoeken voor een werkgever gewoon gemakkelijk. Een diversiteit aan opmaak van profielen werkt niet in het voordeel van kandidaten. Om te solliciteren is een profiel niet verplicht, maar dan heb je wel overzicht. Lees meer op Spot4Jobs.nl.

Aarzel niet

Meer weten, een vraag of vrijblijvend een afspraak maken? Stuur ons even een bericht en wij nemen dan contact met u op.

Pin It on Pinterest

Share This