+31 (0)6 1328 5298 | info(at)select4jobs.nl

Werkgevers

Zoek Top Talent
Opdracht plaatsenPerformance Based RPO
Werf

Onze Diensten

Talenten Zoeken

Als je een nieuwe medewerker zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bespreken samen de vacature en profiel en op basis van jouw opdracht gaan we direct aan de slag. Het juiste Talent gevonden? In de bemiddelingsopdracht hebben we afgesproken of je de nieuwe medewerker direct in dienst wilt nemen of dat de kandidaat wordt ingehuurd voor een bepaalde periode. Eventuele overname na een bepaalde periode is uiteraard mogelijk bij Select4Jobs.

ZZP-er & Freelancer

Als je een (tijdelijk) project of opdracht hebt en je wilt die laten uitvoeren door een zzp-er of freelancer of omdat vast of tijdelijk personeel niet voor handen is, dan bieden wij hiervoor een perfecte oplossing. Door de zzp-er via ons in te huren, ben je verzekerd dat het inhuurproces correct wordt uitgevoerd en voldoet aan algemene en wettelijke regels en eisen, zoals de wet DBA. Wij verzorgen de gehele administratie, facturatie en zorgen voor een snelle uitbetaling van de zzp-er.

RPO Recruitment – Nieuwe Stijl

Vaak laten werkgevers de werving uitvoeren via een eigen of interim recruiter of wordt het uitbesteed aan een bureaus. Meestal zal hiervoor loon, uurtarief of een werving & selectie fee voor betaald worden. De tijd die het kost is vaak leidend en of er resultaat wordt geboekt, is minder of zelfs helemaal niet van belang. Dit kan flink in de EURO’s lopen. Kan het dan anders? Wij vonden van wel en daarom hebben een nieuw RPO Recruitment concept ontwikkeld. Lees snel verder….

Interim & RPO Recruitment

Zoek je ondersteuning voor de werving van nieuw personeel voor jouw bedrijf, dan kun je bij Select4Jobs ook een recruiter inhuren, die dan onder jouw vlag werkt. Maar je kunt ook het recruiting proces geheel aan ons uit te besteden; wij noemen dit Recruitment Proces Outsourcing (RPO Recruitment) en wordt onder jouw bedrijfsnaam uitgevoerd. Speciaal voor het MKB als je geen capaciteit, tijd of plaats hebt om recruitment in eigen beheer te doen. Het is maar net wat de wensen zijn.

Performance Based RPO – Nieuw!

Wat is Performance Based RPO

RPO staat voor Recruitment Proces Outsourcing (RPO Recruitment). Eigenlijk outsource je de werving en selectie voor jouw vacatures geheel aan een externe partij (interim recruiter of bureau), die onder jouw merk- c.q. bedrijfsnaam de werving & selectie ter hand neemt. Dit kan betekenen dat een recruiter bij jou op kantoor zit en/of elders. Traditioneel wordt dit uitgevoerd op basis van vaste uurtarieven of men rekent per ingevulde vacature een werving- en selectiefee en is het voordeliger dan werving via bureaus.

Performance Based RPO van Select4Jobs houdt in dat de investering voor een aanzienlijk deel afhankelijk wordt gemaakt van het resultaat, maar lager zijn dan die van standaard RPO. Tevens wordt een dedicated recruiter toegewezen, die voor een afgesproken aantal uren bij jouw op kantoor zit en dus onder jouw bedrijfsnaam werkt. Ook zetten wij onze eigen kanalen, netwerken en innovatieve tools & software in, zodat je deze niet zelf hoeft aan te schaffen. Heb je ze wel, dan profiteer je dus dubbelop! Je profiteert ook nog eens van onze jarenlange ervaring en kennis.

Performance Based RPO van Select4Jobs is voordeliger dan standaard RPO en veel goedkoper dan de kosten voor werving & selectie bureaus. Weten wat het voordeel voor jouw bedijf is? Klik dan direct op de knop hieronder.

Hoe werkt het

Er wordt vooraf een totaalpakket gekozen, gebaseerd op het aantal vacatures dat in 12 maanden ingevuld moet worden. Wij zetten een recruiter in, die onder jouw bedrijfsnaam aan de slag gaat voor het aantal uren dat bij het pakket is inbegrepen. De voorkeur gaat sterk uit naar het laten werken van deze ervaren recruiter vanuit jouw kantoorlocatie. De dedicated recruiter inventariseert vacatures, schrijft de vacatureteksten en plaatst de vacatures op bijvoorbeeld de werkenbij-site en social media-kanalen van jouw bedrijf en via de kanalen van Select4Jobs.

De recruiter behandelt alle sollicitaties voor de vacature, bespreekt kandidaten met de belanghebbende(n) binnen jouw bedrijf en organiseert de sollicitatiegesprekken en biedt hierbij ondersteuning. Ook kan de recruiter referenties checken en informatie controleren. Afgewezen kandidaten worden geïnformeerd en de aangenomen kandidaat wordt door jouw bedrijf een contract aangeboden. Zodra het contract is getekend, is de vacature ingevuld.

De voor- en nadelen

Performance Based RPO kent vele voordelen ten opzichte van andere recruitmentoplossingen. Hieronder noemen we de belangrijkste:

VOORDELENNADELEN
 • Investering is vooraf bekend en wordt grotendeels betaald bij behaalde resultaten (ingevulde vacatures).
 • Goedkoper dan inzet van een bemiddelingsbureau en voordeliger dan standaard RPO Recruitment.
 • Vooral geschikt voor bedrijven en organisaties met geen of beperkte eigen HR/Recruitment capaciteit en startups die snel willen groeien.
 • De recruiter werkt namens jouw organisatie en bij jou op kantoor en heeft ondersteuning vanuit Select4Jobs.
 • Inzet van moderne en innovatieve software, tools, kanalen en netwerken van Select4Jobs.
 • Toegang tot uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van recruitment.
 • Geen investering nodig in tools en software;
 • Gevraagd en ongevraagd advies.
 • Verlengstuk van het bedrijf.
 • De volledige werving wordt uitgevoerd door ervaren specialisten.
 • Continuïteit. 
 • Minder of niet geschikt grote bedrijven met eigen recruitment afdeling.
 • Beperkte opbouw van eigen recruitmentkennis.
 • Geen eigen innovatieve tools en software.
 • Exclusiviteit verlenen door overeenkomst.
 • Afhankelijkheid van RPO leverancier.

 

 

 

 

Kortom, Performance Based RPO Recruitment kent vele belangrijke voordelen en wegen in de meeste situaties op tegen de nadelen. Ons motto is niet voor niets: “Samenwerken en Delen = Vermenigvuldigen.”.

Pakketten & Investering

Performance Based RPO bieden wij in verschillende pakketten. De basis is het aantal vacatures per 12 maanden dat ingevuld moet worden. Zo zijn de pakketten gebaseerd op 10, 20, 30, 40 en 50 vacatures per jaar. Indien er meer vacatures ingevuld moeten worden, neem dan contact met ons op. Des te hoger het aantal vacatures, des te meer uren per week er een dedicated recruiter bij jou op kantoor zit.

Elk pakket kent een totale pakketprijs, waarvan een deel éénmalig bij aanvang van de overeenkomst in rekening wordt gebracht ter dekking van een van onze vaste kosten, die wij voor jouw bedrijf gaan maken. Het grootste deel wordt per ingevulde vacature verrekend. Wordt er geen vacature ingevuld, dan volgt er dus ook geen factuur.

Wil je dat onze recruiter toch wat meer uren werkt, dan rekenen we daar een speciaal uurtarief voor. Worden er meer vacatures ingevuld dan het afgesproken aantal? Geen probleem, dan rekenen we daarvoor een gereduceerd bedrag. Zo bieden wij maatwerk en een voordelige resultaatsgerichte recruitmentoplossing, die jouw bedrijf ontzorgt.

Wat krijg je met elk resultaatgerichte recruitmentpakket?

 • Het invullen van het afgesproken aantal vacatures in 12 maanden met een vaste pakketprijs.
 • Een ervaren en professionele Recruiter bij jou op kantoor voor een afgesproken aantal uren per week, die onder jouw bedrijfsnaam opereert.
 • Inzet van onze geavanceerde en innovatieve recruitment software en tools.
 • Support en begeleiding vanuit onze backoffice.
 • Inzage in het sollicitatieproces en gegevens voor jou en de vacaturehouders binnen jouw organisatie.
 • Het schrijven van vacatureteksten.
 • Het plaatsen van de vacatures op diverse online kanalen.
 • Recruitmentadvies.
 • Een vooraf afgesproken pakketprijs met betaling op basis van resultaten, niet op uren.
 • Optie: Extra uren voor de inzet van een Recruiter (bijv. voor extra taken voor de recruiter).
 • Optie: Een ultieme wervingscampagne per vacatures via gedragspsychologie, big data en slimme online marketing.

Dus waarom nog langer wachten? Organiseer vandaag de recruitment voor jouw bedrijf en maak vrijblijvend een afspraak. Wij vertellen graag hoe het werkt. Klik op de knop hieronder en stuur ons een bericht, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Of bel ons voor een afspraak.

Direct aan de slag

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Zo simpel als 1, 2, 3

Wij houden van eenvoud en dus een nieuwe medewerker of collega voor je vinden moet dat ook zijn. Hieronder leggen dat uit in een paar stappen.
1

Aanvraag

Je doet een aanvraag en we bepalen samen de beste strategie. We gaan aan de slag om een nieuwe medewerker te vinden.
2

Interview

Je gaat kennismaken met enkele geschikte en gemotiveerde kandidaten, die graag bij jouw bedrijf willen werken.
3

Kies de Beste

Na de kennismaking met de kandidaten, maak je een keuze voor de beste kandidaat. Deze komt direct bij je in dienst of huur je in.
1.2.3.

Waarom ons kiezen

Snel wervingsproces

Een snel wervingsproces is essentieel, want kandidaten hebben vaak meerdere opties en voor je het weet, vis je achter het net.

Scherpe tarieven

Wij begrijpen dat je de wervingskosten wil beheersen en daarom bieden wij scherpe tarieven voor onze dienstenverlening.

Ervaren specialisten

Met meer dan 20 jaar ervaring in recruitment zijn we in staat om je daadwerkelijk goed te kunnen adviseren en ondersteunen.

Landelijk & lokaal actief

Waar jouw bedrijf is gevestigd, maakt voor ons niet uit. Veel kunnen we op afstand regelen en anders komen wij naar je toe.

Dienstverlening op maat

Organisaties en kandidaten zijn niet allemaal hetzelfde en daarom passen wij onze dienstverlening zoveel mogelijk aan op jouw wensen.

Persoonlijk contact

Dat is voor ons de basis, zodat wij je leren kennen en weten wat echt belangrijk is voor jou. Daar maken we dus tijd voor.

{

“Select4Jobs heeft ons fantastisch geholpen met het vinden van nieuwe Field Service Engineers, waar door wij ons serviceteam konden uitbreiden en versterken.”

Security Systems

“Wij zochten een nieuwe kok voor ons restaurant en Select4Jobs wist deze vacature binnen slechts enkele weken in te vullen.”

Restaurant
Review
Share This