+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

Ellen Kremer, partner van Select4Jobs, heeft sinds dit jaar een samenwerkingsovereenkomst met een zeer bekende organisatie van vakantieparken in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Voor deze organisatie zoeken we voor de periode van 1 april 2019 tot 1 november 2019 nieuwe horeca-medewerkers voor de bediening in een aantal van hun parken. De parken zijn gelegen op fantastische locaties, zoals aan de kust, in het bos of bij natuurparken. Voor medewerkers die goed presteren, is het zelf mogelijk om langer aan het werk te blijven. Is een medewerker echt goed in het werk, dan is het zelfs mogelijk dat je bij hen in dienst kunt komen.

Op dit moment zoekt Ellen met name kandidaten voor enkele vakantieparken in Zeeland op mooie locaties aan de kust. Belangrijk is dat je enige ervaring hebt in de horeca, een aanpakker bent en je weet dat het hard werken is, zeker bij top drukte en tijdens de vakanties. Als je fulltime beschikbaar bent en je woont niet in de buurt, dan is het zelfs mogelijk om gratis op het vakantiepark te overnachten. En de verdiensten zijn prima: € 10,53 per uur. Verder bouw je vakantiedagen en vakantiegeld op en krijg je een vergoeding voor jouw reiskosten.

De horeca medewerkers gaan werken in de bediening van de restaurants, terrassen en bars op het vakantiepark, maar werken bij drukte ook mee in de snackbar. Voor een vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen zoekt Ellen ook schoonmakers voor de maandagen en vrijdagen. Als je fulltime wilt werken, dan is een combinatie als schoonmaker en horeca-medewerker mogelijk!

Zoals gezegd, je komt te werken op mooie locaties. Werk je fulltime en blijf je slapen op het park, dan kun je in jouw vrije tijd je handdoek pakken en lekker naar het Zeeuwse strand. De stranden liggen naast de vakantieparken.

Dus, is de horeca jouw ding, weet je van aanpakken en doe jij jouw werk met een big smile, dan is dit echt iets voor jou. Fulltime en parttime is mogelijk. Ben je nog studerend en wil je in de vakanties werken, dan kan dat ook. Zoek je gewoon werk voor de langere termijn, ook dan is dat mogelijk. Je komt te werken op locaties waar anderen hun vakantie vieren en dus in een goede stemming zijn. Spreekt jou dit aan en wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Ellen Kremer: 088-2521022 of mail naar veluwerand(at)select4jobs.nl. Je kunt ook jezelf direct inschrijven via de volgende link:

https://select4jobs.catsone.nl/careers/index.php?m=portal&a=apply&jobOrderID=235207&portalID=4236 .

Wie weet werk jij straks ergens op een mooie locatie aan de Zeeuwse kust!

Team Select4Jobs

 

Pin It on Pinterest

Share This