+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

 

Select4Jobs Veluwerand

Welkom op onze pagina.

Tel: 088 -25 21 022

Ellen Kremer

Ellen Kremer

Formule Partner

Onze diensten

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrollen
  • Werving & Selectie

Contact informatie

 

Bedrijfsgegevens: Select4Jobs Veluwerand

KvK-nummer: 64027597

Postadres: Oudaen 86, 3894 AZ Zeewolde

Telefoon: +31 (0)88 2521022

Email: veluwerand(at)select4jobs.nl

Vacatures van Select4Jobs Veluwerand

Mijn Verhaal

Na 15 jaar in Canada te hebben gewoond en gewerkt, besloten wij in 2015 terug te keren naar Nederland. In Canada hadden wij een groothandel in juwelen. Iets heel anders dan uitzenden en detacheren, maar wel zeer actief in zelfstandig ondernemen. Daarvoor hebben we in Nederland ook een eigen bedrijf gehad, waarin ik hoofdzakelijk werkzaam was in het opzetten van callcenters, maar ook was ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van medewerkers. Daar zit dus een groot raakvlak.

Eenmaal terug in Nederland, was natuurlijk de vraag, wat te gaan doen. In Canada hebben we een product opgepakt en zijn we begonnen met dat product in Europa op de markt te zetten. Op een gegeven moment kregen we een distributeur voor Nederland, België en later een Duitse onderneming, die in Europa onze distributeur wilde worden. Geweldig, maar daarmee maakten we onszelf ook een beetje overbodig en dus geen dagelijkse bezigheid meer. Het zelfstandig ondernemerschap begint dan toch weer te kriebelen: eigen baas zijn en de uitdaging aangaan om er een succes van te maken.

Begin maart kwamen we in contact met Tijmen Koelewijn en Stephanie van Schagen van Select4Jobs. Na een aantal gesprekken besloten we de samenwerking aan te gaan. De formule van Select4Jobs sprak ons erg aan. Alles is tot in de puntjes geregeld. De organisatie Select4Jobs, staat als een huis. In principe kunnen wij ons bezighouden met datgene, waar we goed in zijn. Targets, doelstellingen en ondernemerschap realiseren, maar vooral goed luisteren naar opdrachtgevers en kandidaten, zodat we succesvolle matches tot stand kunnen brengen. Ze zijn beiden de spil van het succes in de samenwerking.

De ondersteuning vanuit Select4jobs moedigt alleen maar verder aan om er, samen met mijn collega formulepartners, een succes van te maken. Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, waarbij het belang van zowel de opdrachtgever en van de kandidaat voorop staat.

Wil je meer weten of heb je vragen, misschien kan ik je verder helpen. Neem dan gerust contact met mij op.

Ellen Kremer

Contact met mij

Contactformulier

 

Verificatie

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Reactie

Wanneer je mij een bericht stuurt, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Als het dringend is, dan kun je beter bellen dan mailen. Bij vakanties e.d. zal een collega contact met je opnemen. Alvast bedankt.

Aanbevelingen

Pin It on Pinterest

Share This