+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

 

Select4Jobs Randmeren

Welkom op onze pagina.

Tel: 088 – 25 21 021

Cor Smeer

Cor Smeer

Formule Partner

Onze diensten

 

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrollen
  • Werving & Selectie

Contact informatie

 

Bedrijfsgegevens: Select4Jobs Randmeren

KvK-nummer: 69856605

Postadres: Atalanta 17, 3892 EA Zeewolde

Telefoon: +31 (0)88 2521021

Email: randmeren(at)select4jobs.nl

Vacatures van Select4Jobs Randmeren

Mijn Verhaal

Na jaren als een soort wereldreiziger te hebben gewerkt in de meest uiteenlopende landen, waarin techniek en commercie altijd een rol hebben gespeeld in mijn werkzaamheden, werd het nu tijd om al mijn kennis en ervaring in te gaan zetten vanuit het voor mij vertrouwde honk, hier in Zeewolde.

Er is door de jaren heen een groot persoonlijk netwerk ontstaan door al mijn commerciële en technische activiteiten en dat stelde mij in staat om vele contacten te onderhouden met diverse bedrijven. Al mijn kennis en ervaring wil ik nu graag inzetten om een goede match te maken tussen kandidaten en bedrijven. Personeelsbemiddeling is mij dan ook op het lijf geschreven. In mijn werk kreeg ik altijd wel, in meer of minder mate, te maken met het vraagstuk personeelsbezetting. In het verleden was ik ook een periode actief in de uitzendbranche en dat heeft mij nooit losgelaten. Dat alles maakte dat ik de keuze heb gemaakt om weer in de personeelsbemiddeling actief te worden. Het geeft mij een grote mate van voldoening als opdrachtgevers en werknemers elkaar vinden door mijn persoonlijke inzet en verder weten te bouwen aan een duurzame (arbeids-)relatie en aan gezamenlijk succes.

Ik voel mijzelf als een spin in het web van vraag en aanbod van personeel, waarbij voor mij het succes in grote mate afhangt van mijn persoonlijke contacten met alle partijen. Mijn uiteindelijke doelstelling is natuurlijk dat er duurzame matches ontstaan en mijn persoonlijke inzet wordt gewaardeerd door zowel opdrachtgevers als werknemers. Het was voor mij dan ook niet moeilijk om te besluiten dat Select4jobs de juiste partner was om weer actief te worden in de personeelsbemiddeling. Gezamenlijk trekken we op om verder te bouwen aan een landelijke organisatie, die het ook belangrijk vindt dat persoonlijke inzet, kennis en het eigen netwerk sterk doen bijdragen aan het succes van een nieuwe speler in deze markt.

Vanuit Zeewolde ben ik vooral actief in de regio “Randmeren“, het waterrijke gebied tussen de provincies Flevoland, Utrecht en Gelderland. Als Select4Jobs Randmeren biedt ik alle personeelsdiensten aan, zoals uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling. Ik bemiddel in alle sectoren en bemiddeling in technische beroepen is een specialisatie van mij.

Wil je meer weten, heb je vragen of kan ik je verder helpen, neem dan gerust contact met mij op.

Contact met mij

Contactformulier

 

Verificatie

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

 

Reactie

Wanneer je mij een bericht stuurt, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Als het dringend is, dan kun je beter bellen dan mailen. Bij vakanties e.d. zal een collega contact met je opnemen. Alvast bedankt.

Aanbevelingen

Pin It on Pinterest

Share This