+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

Over ons

Specialisten in Recruitment
Neem contact op
Over

Wij creëren mogelijkheden voor Kandidaten en Ondernemingen

Wij zijn recruitmentspecialisten en ondanks dat, leren ook wij dagelijks weer nieuwe dingen. Het recruitmentvak was, is en blijft vol dynamiek, maar in deze tijd gaan de ontwikkelingen sneller als voorheen. Daarom blijven we voortdurend ons ontwikkelingen om opdrachtgevers en kandidaten het beste te kunnen bieden.

Sinds 2016 maakten we verschillende ontwikkeling door en dat leidde tot wat we nu zijn: specialisten op het gebied van recruitment. Zo bemiddelen we kandidaten naar werkgevers of geven we ondersteuning tijdens het recruitmentproces. Maar wat we ook doen, wij verbinden mensen met elkaar.

Op het verbinden ligt dan ook onze focus en dat kunnen we doen met verschillende diensten. Uiteindelijk gaat het er om dat een kandidaat passend werk zoekt en een werkgever een nieuwe medewerker. In de basis begint het daar dan ook. Hoe dat in de praktijk vorm krijgt, maakt niet uit en is voor ons de technische invulling. Het is belangrijk, maar veel minder relevant. Werkgevers en kandidaten met elkaar verbinden, dat is waar het uiteindelijk om draait.

Meer dan 20 jaar ervaring in het verbinden van mensen

20

Hallo!

Tijmen Koelewijn

Tijmen Koelewijn

Owner & Lead Recruiter

Tel. +31 (0)88 2521 000

Tijmen is de eigenaar en oprichter van Select4Jobs. Hij heeft zeer veel ervaring in de recruitment. Zijn belangrijkste specialisaties zijn: techniek, IT, industrie, sales en office.

Stephanie van Schagen

Stephanie van Schagen

Lead Recruiter

Tel. +31 (0)88 2521 020

Stephanie is managing partner van Select4Jobs. Zij beschikt over veel ervaring in de recruitment. Haar belangrijkste specialisaties zijn: IT, techniek, sales en office.
Ellen Kremer

Ellen Kremer

Recruiter

Tel. +31 (0)88 2521 022

Ellen Kremer is zelfstandig recruitment partner bij Select4Jobs. Zij heeft veel ervaring in de recruitment. Haar belangrijkste specialisaties zijn: horeca, techniek, logistiek en sales.

Wat wij doen

Mensen verbinden met passende banen

Alle vacatures

Jouw vacatures met jouw branding plaatsen

Onze diensten

Advies en informatie voor kandidaten

Voor kandidaten

Je zoekt een nieuwe medewerker

Voor werkgevers

Wij werven!

Werven
Share This