+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

Ondertekening samenwerking

Op donderdagmiddag 5-10-2017 hebben Tijmen Koelewijn (Select4Jobs) en Cor Smeer de samenwerkingsovereenkomst getekend voor deelname aan de Select4Jobs Netwerk Formule. Hierbij was ook zijn echtgenote Mylene aanwezig. Zij was er getuige van dat Cor hiermee een nieuwe uitdaging aangaat en gezamenlijk werd er getoost op een succesvolle toekomst. Cor Smeer zal vanuit Zeewolde onder de naam Select4Jobs Randmeren personeelsdiensten gaan aanbieden.

Cor is een gedreven, ambitieus en heeft een technisch commerciële achtergrond heeft. Na zijn MTS Werktuigbouw is hij doorgegroeid naar technisch commerciële functies en was hij in binnen- en buitenland actief als internationaal salesmanager, exportmanager en het laatst als managing partner bij een bedrijf dat zich bezighoudt met o.a. de ontwerp, bouw en begeleiding van attractieparken en attracties. In zijn carrière heeft Cor ook een korte periode gewerkt bij een technische uitzend- en detacheringsorganisatie. Deze ervaring, de wil om zelfstandig te gaan ondernemen en omdat hij graag met mensen werkt, bracht hem in zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging bij de formule van Select4Jobs. Op onze website kun je binnenkort meer over hem en Select4Jobs Randmeren lezen.

V.l.n.r. Tijmen Koelewijn, Cor en Mylene Smeer

De komende tijd gaan we hard aan de slag om van Select4Jobs Randmeren een fantastisch succes te maken. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe onderneming en heel veel succes namens het gehele team gewenst!

Pin It on Pinterest

Share This