+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

De Select4Jobs Netwerk Formule

Meedoen met onze unieke netwerkformule? Lees hieronder snel verder of bel naar 088 - 25 21 000

Netwerk

Met de aangesloten zelfstandige partners, die actief zijn onder de merknaam Select4Jobs, vormen we één uniek netwerk en werken we intensief samen om succes te bereiken.

Samen

We werken niet alleen, maar samen. Dat vergoot de kansen en mogelijkheden voor iedereen. Hierdoor zijn we sterker en kunnen we ook succesvol zijn in onze business.

Tools

Wij bieden het netwerk de juiste ondersteuning om succesvol te kunnen zijn. Onze partners kunnen zich daardoor echt focussen op de klanten en de kandidaten.

Winst

Door samen te werken binnen één netwerk en krachten te bundelen, kunnen onze partners sneller succesvol zijn. Samenwerken en Delen = Vermenigvuldigen, dus Winst.

Samenwerken

Door samen te werken bereik je meer dan je alleen zou bereiken. Door samen te werken in business, maar ook door business te delen bereik je nog meer =  vermenigvuldigen. Samen kun je namelijk meer business aan, die je mogelijk anders had moeten laten lopen.

Ondernemen is een werkwoord

Het zelfstandig ondernemerschap biedt je veel vrijheid; jij bepaalt wat je doet. Maar als jij niets doet, dan verdien je ook niets en er is niemand die jou vertelt wat je moet gaan doen. Je dient dus sterk in je schoenen te staan. Maar ga je er voor en zet je jouw schouders er onder en pak je het weloverwogen en gestructureerd aan, dan kun je er veel voor terugkrijgen.

Sta open voor anderen

Als je zelfstandig ondernemer wordt, dan bestaat de neiging om te denken dat je het wel allemaal weet. Kijk een in de spiegel en wees kritisch op jezelf. Sta open voor de hulp, ideeën, kennis en kritiek van anderen. Die helpen je vaak veel verder en helpen je om beter te ondernemen. Succes komt niet vanzelf, daar moet je iets voor doen!

Over de formule

Hieronder lees je meer over wat onze Netwerk Formule inhoud. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Tijmen Koelewijn. Je kunt hem het best bereiken via de contact-pagina of bel 088-2521000.

Hoe ziet de samenwerking er uit?

Onze partners zijn zelfstandige ondernemers, die aangesloten zijn bij de Netwerk Formule van Select4Jobs. Deze unieke samenwerking (geen franchise!) van zelfstandige ondernemers op het gebied van personeelsdiensten biedt iedere partner de mogelijkheid om intensief samen te werken met andere aangesloten partners. Gezamenlijk zoeken we kandidaten, vullen we opdrachten in en we helpen elkaar om succesvol te worden en te blijven.

In de praktijk betekent dit we hen coachen en adviseren, gevraagd en ongevraagd. Want als onze partners succesvol zijn, dan zijn wij dat ook. Onze samenwerking leggen we vast in een samenwerkingsovereenkomst. Een partner is niet gebonden aan regio’s maar de relatie met de klant is belangrijk.

Wat bieden wij?

De Select4Jobs Netwerk Formule biedt de partners veel. Zo maakt de partner gebruik van een gecertificeerde backoffice (NBBU, NEN en eventueel VCU) voor de contracten, verloning en facturatie. We stellen een compleet ATS/CRM systeem beschikbaar, multiposten vacatures, geven coaching, advies, een gratis en uniek 088-telefoonnummer, opvang van de business ingeval vakantie of als men tijdelijk even niet kan door een griepje, collega’s om mee te sparren, gratis lidmaatschap van ZZP Nederland, centrale inkoop en nog heel veel meer.

Wij zorgen er voor dat de partner zich kan concentreren op de business: de kandidaat aan een baan helpen en de opdrachtgever helpen aan die nieuwe medewerker. Wij werken niet met afgebakende regio’s; een partner kan in heel Nederland actief zijn, want de relatie met de klant is bepalend. Zo kunnen onze partners zich helemaal richten op sales en de match en proberen we hen zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wat levert het voor een partner op?

We vallen maar gelijk met de deur in huis. Het levert de partner inkomsten op: men kan een uitstekend ondernemersinkomen realiseren! En omdat de partners samenwerken met andere aangesloten partners, kan men ook sneller succes bereiken. Onze ervaring leert dat je beter een opdracht, en dus de opbrengst, kunt delen, dan dat beiden helemaal niets hebben. Het is een boost voor de business van de partner en het gehele netwerk.

En ook niet onbelangrijk: door het aansluiten bij de formule, houden we de kosten erg laag en bepaalde kosten worden ndoor Select4Jobs betaald. Een partner hoeft geen financiële investering te doen om deel te kunnen nemen aan de Netwerk Formule en men kan starten vanuit huis of (flex-)kantoor. Onder voorwaarden kan een men zelfs parttimer starten.

Zijn er kosten aan verbonden?

Ja, voor niets gaat de zon op. Maar je betaalt geen vaste of variabele maandelijkse of jaarlijkse fee. Ook vragen wij geen financiële investering om mee te mogen doen. Maar Select4Jobs is toch geen filantropische instelling? Dat klopt. Wij hebben de Netwerk Formule zodanig opgezet, dat de kosten/verdiensten in het proces worden verrekend. De partner merkt er daardoor bijna niets van.

Het grote voordeel is ook, dat als een partner in een periode minder omzet realiseert, men ook minder aan ons vergoedt. Daarnaast houden wij de kosten in de hand, omdat wij groter en gezamenlijk scherp inkopen. Dit is voordeliger, dan dat een partner dit geheel zelfstandig zou moeten doen.

Bij aanvang dient een nieuwe partner wel in zijn levensonderhoud te kunnen voorzien, want je hebt niet gelijk inkomsten als startende ondernemer. Dit financier je uit eigen middelen of je hebt een ww-uitkering er nog naast of start onder voorwaarden naast je huidige baan als parttimer.

Wat vragen wij van een partner?

Om deel te kunnen nemen aan de Netwerk Formule van Select4Jobs vragen wij van de partner dat men gedreven is om als zelfstandig ondernemer er flink de schouders onder te zetten. Of men is al zelfstandig ondernemer of wil dit gaan worden. De partner dient gedreven te zijn, sterk in commercie en men beschikt over ervaring bij een uitzend- of detacheringsbureau. Zo heeft men bijvoorbeeld gewerkt als intercedent, accountmanager of (vestigings-)manager. Wij zoeken partners, die samen willen werken, positief zijn ingesteld en denken in mogelijkheden en kansen.

Er kunnen verschillende redenen zijn om deel te nemen aan de Select4Jobs Netwerk Formule. Men is bijvoorbeeld zelfstandig intermediair, maar men mist collega’s om mee samen te werken of iemand wil niet meer in loondienstverband in werken, maar als zelfstandig ondernemer en tegelijk deel uit maken van een groter geheel. Ze realiseren zich als geen ander, dat samenwerken en delen = vermenigvuldigen.

Een partner dient wel een geldig rijbewijs, een auto, een laptop en smartphone te hebben. Een partner dient vooral sterk (sales) gedreven te zijn en heeft de sterke wil om succesvol te zijn. Ondanks dat we veel voor de partner regelen, runt de partner zelf de business en weet, dat als men niets doet, er ook niets gebeurt en niets wordt verdiend.

Spreekt dit jou aan en wil je ook partner worden, lees dan verder.

Hoe kun jij Netwerk Partner worden?

Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Als jij denkt dat je goed past bij onze Netwerk Formule, neem dan contact met ons op of reageer op één van de vacatures. De snelste weg is door ons bellen op nummer 088 – 2521 000.

Als je daadwerkelijk interesse hebt en wij ook in jou, dan zullen er enkele afspraken volgen voor kennismaking en uitleg. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure. We geven je tussentijds bedenktijd, zodat je weloverwogen een beslissing neemt. We moeten een klik met elkaar hebben en wat heel belangrijk is: vertrouwen in elkaar.

Ben jij onze nieuwe partner, wil jij in jezelf investeren en voldoe je aan het profiel? Dan investeren wij graag in jou!

Belangrijk: Als je nog geen zelfstandig ondernemer bent, realiseer je dan dat je de eerste tijd in jouw eigen inkomsten kunt voorzien. Dat kan een parttime baan zijn, je hebt een financiële reserve of je kunt starten vanuit een uitkeringssituatie, zoals de WW. Uiteraard gaan we snel met je aan de slag en je helpen om jouw bedrijf op te bouwen, zodat je inkomsten gaat krijgen. Maar dat is er natuurlijk niet gelijk op de eerste dag. Onze ervaring leert dat dit zomaar een aantal maanden kan duren en het is ook sterk afhankelijk van jouw eigen inzet.

Nieuwsgierig geworden of Aanmelden?

 

Aanmelden als kandidaat

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Aanmeldformulier

 

Verificatie

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Vragen?

Misschien heb je nog enkele vragen of wil je nog toelichting voordat jij jezelf aanmeldt. Neem dan contact op met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op nummer 088 – 2521 000. We helpen je graag verder.

Pin It on Pinterest

Share This