+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

Beste lezers,

Het is zover, het gaat gebeuren!

Ik heb zojuist Tijmen Koelewijn van Select4Jobs gesproken over “samenwerken” en “Netwerk Formule”. Dus nu kon ik eindelijk mijn vragen afvuren op Tijmen.

Journi: Nou Tijmen, gefeliciteerd met het nieuwe unieke concept: de Select4Jobs Netwerk Formule. Kun je vertellen wat dat is?

Tijmen: Ja Journi, dat kan ik zeker nu het live is gegaan. De Select4Jobs Netwerk Formule houdt in dat Select4Jobs een netwerk gaat opbouwen van zelfstandige ondernemers, die zich aansluiten bij Select4Jobs. Zij gaan onder één naam samenwerken en de Nederlandse markt bedienen op het gebied van personeelsdiensten. Denk hierbij aan uitzenden, detacheren, payrollen en werving & selectie van personeel. Het unieke zit hem in het feit dat Select4Jobs dit niet via een franchisemodel doet, maar middels een samenwerkingsmodel, zeg maar een netwerk. Select4Jobs biedt de partners die zich aansluiten meer dan alleen een backoffice. Wij gaan veel verder dan dat. Zo gaan we hen helpen om hun succesvol te worden en te blijven. Wij bieden ze een breed pakket, zoals een gecertificeerde backoffice, coaching on the job, marketing, tools, verloning, facturatie, 088-nummer en nog heel veel meer. Oh ja, men kan eenvoudig beginnen, gewoon vanuit huis of flexkantoor. Daarnaast hoeft men geen instapkosten te betalen en ook geen verplichte maandelijkse vergoedingen. We maken de drempel zo laag mogelijk. Op de website https://select4jobs.nl/netwerkformule/ kun je nog meer hierover lezen.

Journi: Zo, dat klinkt erg interessant. Maar waarom deze opzet?

Tijmen: Door eigen ervaring ontdekte ik in de praktijk dat als je samenwerkt bij business en de opbrengsten deelt, dat je sneller groeit en dat je uiteindelijk meer aan overhoudt. Mijn motto is dan ook: samenwerken + delen = vermenigvuldigen. Business delen is één van de sleutels. De praktijk laat dat dus zien. Voor mensen die in deze branche werken of werkte en voor zichzelf willen of zijn begonnen, is dit fantastisch. Daarnaast kun je met elkaar een vuist maken, je bent sterker. Omdat ik het ondernemen en zelfstandigheid belangrijk vind, kwam ik tot deze constructie. Wij gaan ze dus echt helpen om succesvol te worden. Want als zij succesvol zijn, dan zijn wij dat ook. Daarnaast kopen we centraal in, dat maakt diensten goedkoper en gaan we er veel aan doen om te zorgen dat een partner zich kan richten op bedrijven en kandidaten bij elkaar brengen. Dat is waar het om draait.

Journi: Maar dan zit je toch aan elkaar vast?

Tijmen: Ja en Nee. Natuurlijk is de opzet om de samenwerking zo lang als mogelijk is te laten voortduren, maar stel dat deze (om welke reden dan ook niet meer voortgezet wordt, dan is men in principe vrij om te gaan. Sterker nog; de klanten en kandidaten, die zo’n partner zelf heeft verworven, kan hij meenemen. Geen concurrentie- of relatiebedingen. Maar ik zeg er gelijk bij; het is aan Select4Jobs om een zodanige dienstverlening te bieden, dat je wel 10 keer nadenkt om dat op te geven. Dat is onze uitdaging!

Journi: Een andere vraag die mij bezighoudt. Als iemand interesse heeft, hoe kan hij/zij dan meer te weten te komen, want op de website staat ook de nodige informatie, maar dan zou ik nog veel meer willen weten.

Tijmen: Dat klopt Journi, zou ik ook willen. Als iemand interesse heeft, dan kunnen ze gewoon contact met mij opnemen via de website of telefoon.

Journi: Nog één vraag Tijmen. Wat is de ambitie van Select4Jobs met deze Netwerk Formule?

Tijmen: Nou Journi, ambitie is er zeker. Ons doel is om medio volgend 2018 zo’n 10 partners te hebben. Op dit moment zijn we al met enkele in gesprek.Verder is er ruimte om met nog veel meer partners te groeien. Nederland is groot genoeg en dan heb ik het nog niets eens over specialisaties. Zo kan je in alle sectoren bemiddelen, in de IT, in de zorg, in de …… en vul maar in.

Journi: Nou Tijmen, een hele mooie uitdaging en ambitie. Bedankt voor je tijd. Dus beste lezers, bezoek de website van Select4Jobs voor meer info. En als er weer wat te melden is, dan hoor ik dat graag van je.

Tijmen: Graag gedaan Journi, bedankt. En als er weer nieuws is, laat ik je dat weten.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer beste lezers,

Journi

Pin It on Pinterest

Share This