+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

Hallo beste lezers!

Even een berichtje van mij, Journi (de interviewer). Zoals beloofd, zou ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij Select4Jobs. Ik heb vanmiddag even kort gesproken met de eigenaar van Select4Jobs en hij had al weer wat nieuws te melden. Inmiddels zijn ze bij Select4Jobs bezig om de website aan te passen aan de nieuwe dienstverlening, die ze per 1 augustus gaan bieden.

https://pixabay.com/nl/journalist-pers-krant-journalistiek-1248658/

Ook onthulde hij dat het woord “samenwerken” al meer vorm krijgt, want op enkele plaatsen op de site wordt gesproken over een Netwerk Formule. Ik dus gelijk doorvragen, maar je voelt hem al aankomen….. hier moest ik het dus maar even mee doen. Tijmen vertelde mij dat hij binnenkort echt meer zal prijsgeven.

Nou, mijn nieuwsgierigheid is nog even groot. Ik moet er nu snel vandoor, maar ik hou jullie op de hoogte. Blijf ons dus volgen.

Tot snel,

Journi

Pin It on Pinterest

Share This