+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

Misschien loop je al langer met de gedachte rond dat je het liefst je eigen bedrijf wil starten. Je hebt ervaring in de arbeidsbemiddeling en ben je actief (geweest) als intercedent, accountmanager, vestigingsmanager of recruiter en wil je graag in dit vak aan de slag.

Een eigen bedrijf starten is voor velen een wens en maar weinigen durven echt de stap te zetten. Angst voor het onbekende?

Select4Jobs maakt het je nu erg gemakkelijk en biedt een unieke kans om een eigen uitzendbureau te starten. Met de Select4Jobs Netwerk Formule wordt het je nog gemakkelijk gemaakt. Onze formule (geen franchise) is gebaseerd op samenwerking. Nu geloven wij in het principe: Samenwerken + Delen = Vermenigvuldigen, en dat is de kern van de formule. We helpen je jouw uitzendbureau te starten, maar we gaan veel verder dan dat. We bieden je begeleiding, coaching, collega-ondernemer, backoffice en nog veel meer. Zo kun jij als Formule Partner je volledig concentreren op het ondernemen en bemiddelen. We gaan best ver in de ondersteuning en dat doen we, omdat als jij succesvol bent, wij het ook zijn. Samen zijn we gewoon sterker.

PixaBay https://pixabay.com/photo-2277292/

Een voorbeeld van Samenwerking is bijvoorbeeld: Jij hebt een uitstekende kandidaat beschikbaar, maar je hebt niet een actuele vacature/opdracht om de kandidaat op te kunnen matchen. Dan is het wel erg fijn als jouw collega Formule Partner wel die vacature/opdracht heeft, maar die heeft geen geschikte kandidaat. Door dan samen te werken, maak je toch een succes van: iedereen blij. En jij en jouw collega Formule Partner delen de verdiensten. Anders hadden jullie beiden niets gehad.

Oh ja, door aan te sluiten bij Select4Jobs maak je net als de andere partners gebruik van 1 merknaam en dat is sterker dan ieder een eigen merk. Wij doen niet aan regio’s, jij mag actief zijn in heel Nederland.

Dus, heb je al vaker lopen denken om zelf een uitzendbureau te starten, neem dan contact op met Select4Jobs: 088-2521000. Wij vertellen je graag meer. Kijk ook op onze webpagina https://select4jobs.nl/netwerkformule/ of lees één van de vacatures: Een eigen uitzendbureau starten?

 

Pin It on Pinterest

Share This