+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl
De vraag neemt toe naar de ervaren professional. Wat doet u?

Door de verbeterde economische omstandigheden neemt ook de vraag naar flexwerkers toe. Daarnaast kiezen bedrijven steeds meer om nieuwe medewerkers eerst tijdelijke in te huren als uitzendkracht of gedetacheerde en kan men na een tijdje, als het werkaanbod voldoende blijft, een vast dienstverband tegemoet zien. Bij specialistische functies geldt dit vooral.

De uitzendbureaus, detacheerders en andere arbeidsbemiddelaars merken dat dan ook in meer of mindere mate. Het aantal beschikbare kandidaten neemt af en het wordt een steeds grotere uitdaging om de juiste kandidaat te vinden. De vraag naar bijvoorbeeld gekwalificeerde recruiters, intercedenten en accountmanagers neemt toe om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen. Er worden met name professionals gezocht die ervaring hebben. In deze tijd van toenemende krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk dat de nieuwe medewerker sterk is in recruiting en/of commercie. Wie én de juiste kandidaat én de passende vacature heeft, wint de race, zeker als men ook nog snel kan anticiperen op de vraag vanuit de markt. Het hebben van een goed en kwalitatief bestand met kandidaten maakt het verschil. De concurrentie is enorm, dus veel tijd tot nadenken is er niet.

Arbeidsbemiddelaars die te passief zijn, denken het nog wel aan te kunnen met de huidige bezetting. Ze dreigen de strijd te verliezen. Het is belangrijk om NU te bouwen aan het team, niet morgen, want dan bent u wellicht al te laat. Er zal tevens meer gedaan moeten worden om nieuwe professionals op te gaan leiden, want aan de ervaren professional wordt steeds meer getrokken.Dus het behouden van uw succesvolle medewerker wordt een uitdaging. Niets doen is dus geen optie. Wat gaat u doen of wat doet u al en is dat genoeg?

Wij kennen de markt en de uitdagingen en denken graag met u mee. Oh ja, wist u dat we meer doen dan alleen werven en selecteren van kandidaten voor de arbeidsbemiddelingsbranche? Wacht niet langer en maak vrijblijvend een afspraak met ons (klik hier).

Select4Jobs.nl

Pin It on Pinterest

Share This