+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

 

Select4Jobs Buikslotermeer

Welkom op onze pagina.

Tel: 088 -25 21 021

Inge Bok

Inge Bok

Formule Partner

Onze diensten

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrollen
  • Werving & Selectie
  • ZZP-bemiddeling

Contact informatie

 

Bedrijfsgegevens: Select4Jobs Buikslotermeer

KvK-nummer: 74726226

Postadres: Gebroeders A. en B. Wolfswinkelweg 19, 1035 TH Amsterdam

Telefoon: +31 (0)88 2521021

Email: buikslotermeer(at)select4jobs.nl

Vacatures van Select4Jobs Buikslotermeer

Mijn Verhaal

Na een aantal jaren in de uitzendbranche te hebben gewerkt als (vestigings-)manager, heb ik in 2019 de stap genomen om als zelfstandige in de arbeidsbemiddeling te starten. Na lang wikken en wegen heb ik de beslissing genomen, ik ben van mening dat ik beter functioneer als zelfstandige dan als medewerker in loondienst. Dit heeft te maken met mijn persoonlijkheid; ik hou van openheid naar elkaar en transparant samenwerken. Nu als zelfstandig ondernemer kan ik dit 100 procent toepassen in mijn werkzaamheden binnen Select4Jobs.

Door de jaren heen heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het beheren en opzetten van grote projecten op Schiphol. Mijn kracht ligt hem in het behouden van overzicht en het tot in de puntjes regelen van alles. Hierbij komt heel wat kijken: administratieve werkzaamheden, het opzetten en beheren van flexpools, het geven van rondleidingen en controlerende werkzaamheden. Vanaf 1 mei 2019 heb ik mij aangesloten bij de formule van Select4Jobs, na een aantal gesprekken  met Tijmen Koelewijn te hebben gehad. Hier had ik hier gelijk een goed gevoel bij. Met deze formule is er zowel de mogelijkheid om zelfstandig te werken, maar ook de mogelijkheid om met collega formulepartners te sparren en samen te werken.

De formule trok mij gelijk aan, alles is tot in de puntjes geregeld, vanaf de persoonlijke ondersteuning, die gegeven wordt, tot en met de software en tools die beschikbaar zijn, zoals CV-databases, CRM-systemen en een professionele backoffice. Onze backoffice dienstverlener is lid van de NBBU, is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over bijbehorende verklaringen en certificaten. Bij ZZP-ers worden de juiste modelovereenkomsten gebruikt conform de eisen van de Belastingdienst. Verder ben ik persoonlijk VIL-VCU gecertificeerd. Hierdoor maakt het mij mogelijk alle focus te leggen op het maken van de perfecte match.

Dus bent u opzoek naar de beste match voor uw organisatie, neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak, ik kom graag vrijblijvend bij u langs om een kop koffie te drinken en de mogelijkheden samen te bespreken.

Inge Bok

Contact met mij

Contactformulier

 

Verificatie

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Reactie

Wanneer je mij een bericht stuurt, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Als het dringend is, dan kun je beter bellen dan mailen. Bij vakanties e.d. zal een collega contact met je opnemen. Alvast bedankt.

Aanbevelingen

Pin It on Pinterest

Share This