+31 (0)88 2521 000 | Email: info(at)select4jobs.nl

 

Select4Jobs Bollenstreek

Welkom op onze pagina.

Tel: 088 -25 21 020

Stephanie van Schagen

Stephanie van Schagen

Formule Partner

Onze diensten

 

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrollen
  • Werving & Selectie

Contact informatie

 

Bedrijfsgegevens: Select4Jobs Bollenstreek

KvK-nummer: 65221435

Postadres: Frans Halsstraat 47, 2162 CL Lisse

Telefoon: +31 (0)88 2521020

Email: bollenstreek(at)select4jobs.nl

Vacatures van Select4Jobs Bollenstreek

Mijn Verhaal

Al vrij snel wist ik dat ik de persoonsbemiddeling in wilde en ik besloot daarom ook om in januari 2016 mijn eigen uitzendbureau te starten. Een nieuw label waarbij ik alles vanaf scratch zelf moest opbouwen. Er komt veel bij kijken bij het opstarten van een nieuw bedrijf, meer als ik zelf toen voor ogen had. Een merknaam, eigen website, logo, social media pagina, CRM-systeem, CV-databases, opbouwen van een klantenkring, opbouwen van een kandidatenpool, creëren van naamsbekendheid. En dan heb ik het nog niet eens over alle wet- en regelgeving, certificeringen en administratie die komt kijken bij een een uitzending. Alle kosten om alle zaken goed te regelen, en hoe weet je zeker dat je altijd genoeg kandidaten hebt? Of, hoe voorkom je dat je soms te weinig werk hebt? Zouden bepaalde processen niet eenvoudiger kunnen?

Begrijp me niet verkeerd….. Ik ben gek op mijn werk! Ondanks alles wat er bij komt kijken, zou ik niks liever willen dan zelfstandig blijven. De bemiddelingsbranche zal mij nooit vervelen. Er is altijd uitdaging en er is niets beter dan mensen aan een leuke baan helpen of ondernemers helpen met het realiseren van bedrijfsgroei. Maar hoe groei ik als zelfstandige zonder personeel als ik meer dan de helft van mijn tijd bezig ben met randzaken? Moet ik dan maar personeel aannemen? Een grote organisatie met veel medewerkers was immers niet mijn droom. Ik wilde persoonlijk blijven en het contact houden met mijn flexwerkers en klanten.

Eind 2016 kwam ik in contact met Tijmen, eigenaar van Select4Jobs, een ervaren personeelsbemiddelaar, die ook zelfstandig zijn eigen label begonnen was. Deze ontmoeting zorgde als snel voor een intensieve samenwerking. We hielpen elkaar met het invullen van vacatures en deelden onze marges. Hierdoor hadden we beiden genoeg inkomsten en hielpen we kandidaten sneller aan een baan en onze relaties sneller aan personeel. Door te sparren met elkaar, losten we problemen snel op en zagen we nieuwe mogelijkheden.

Daarnaast bespaarden we flink op kosten door o.a. onze software en tools te delen, zoals CV-databases en CRM-systemen, in plaats van individuele aanschaf. Al snel werkten we efficiënter en groeide onze omzet significant. Tijmen had al snel door dat deze formule niet alleen voor ons goed zou kunnen werken, maar dat we hiermee nog veel meer ondernemers succesvol konden maken. Onze samenwerking heeft in de praktijk laten zien dat de Netwerk Formule van Select4Jobs succesvol is en dat we samen sterker staan.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik vertel je graag meer over hoe de Select4Jobs Netwerk Formule mij geholpen heeft met groeien.

Contact met mij

Contactformulier

 

Verificatie

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Reactie

Wanneer je mij een bericht stuurt, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Als het dringend is, dan kun je beter bellen dan mailen. Bij vakanties e.d. zal een collega contact met je opnemen. Alvast bedankt.

Aanbevelingen

Pin It on Pinterest

Share This